Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Op deze pantoffels en slippers loop je er thuis comfy én chic bij

Nu we zoveel tijd binnenshuis doorbrengen, komen pantoffels en slippers goed van pas. Wél een leuk paar natuurlijk, je moet er immers zelf de hele dag naar kijken – én op lopen.

Wat dacht je van deze mooimakers?

Advertentie

Thuiswerken in stijl

Thuiswerken betekent niet dat je hoeft in te leveren op stijl. Op een paar mooie pantoffels of slippers zie je er thuis comfy én chic uit. Ook fijn: ze zijn tegenwoordig hip genoeg om de deur mee uit te gaan voor een snelle boodschap bij de supermarkt of apotheek.

Knappe instappers

Ze komen in verschillende kleuren, vormen en maten. Zo heb je pantoffels met fluffy bandjes, rieten instappers en exemplaren met modieuze strik. De keuze is reuze! De slippers en pantoffels passen zowel bij een luxe pyjama en sportieve trainingsbroek, als bij een chic gebreide jurk of oversized overhemd. Nu alleen nog kiezen…

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

Lees meer

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien