Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Personal trainer steeds populairder

De eerste maandag van januari: grote kans dat er weer sportschoolabonnementen worden afgesloten. Maar voor steeds meer Nederlanders is de sportschool alleen niet genoeg; de vraag naar personal trainers is groot. 

Hoewel het inhuren van een personal trainer niet goedkoop is – soms wel 75 euro per uur – is de vraag de afgelopen tijd gestegen. In zo’n uur krijg je een totaalpakket aangeboden, inclusief advies op het gebied van voeding en trainingsschema’s.

Advertentie

Sportopleidingen merken ook dat het vak aan populariteit wint. AALO, een van de grootste sportopleiders van het land, biedt specifiek de opleiding personal trainer aan. Die duurt 32 weken en zit iedere keer overvol.

Cindy Soto van de sportopleiding EFAA denkt dat personal trainer zijn ‘in’ is geworden dankzij tv-programma’s als Obese en I used to be fat. 

Bron: NOS op 3

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien