Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Deze betaalbare jas vlíegt momenteel de winkel uit

Knalroze en enorm pluizig. Als je deze jas aan je kapstop hebt hangen, mag je in je handen knijpen: het is namelijk het populairste item van het moment.

Het is booming business voor H&M met deze herfstjas van imitatiebont. In no-time was het opvallende exemplaar al uitverkocht.

Advertentie

De enige juiste manier om een colbertje op te vouwen, zie je in bovenstaande video.

Namaak Gucci
De jas is een imitatie van het roze exemplaar uit Gucci’s wintercollectie van 2016. Topmodel Gigi Hadid poseerde erin in de Amerikaanse Vogue. Het enige verschil, lijkt de prijs te zijn: bij Gucci betaal je er 16.000 euro (!) voor. Toen H&M met een replica kwam, sloegen modeliefhebbers de jas van 99 euro dan ook als een malle in. En daardoor is het kledingstuk nu online niet meer verkrijgbaar.

Winkel
Met een beetje geluk, vind je het roze gewaad nog in een fysieke H&M-winkel of wordt de voorraad online opnieuw aangevuld.

Ok. Toen gebeurde dit 🐽🐽🐽#dezejas #mijnaurainjasvorm #newin #fauxfurduhhhhh

Een bericht gedeeld door F L O O R H A N N A H (@floorgijs) op

Heb jij de roze nepbontjas ook niet kunnen scoren? Déze exemplaren komen er dicht bij in de buurt.

Bron: Het Laatste Nieuws. Beeld: Instagram

Zo ziet deze week (7 juli t/m 13juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien