Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Dit populaire kapsel gaan we het komende seizoen opnieuw veel zien

Een nieuw seizoen vraagt niet alleen om een nieuwe garderobe, maar het is ook een mooi moment voor een nieuw kapsel. Inspiratie nodig? Dit kapsel gaan we deze winter ook weer veel zien.

Al jarenlang hetzelfde kapsel? Volgens de laatste trends is dit het moment om de schaar in je lange lokken te zetten. Nee, we gaan niet voor de bob, maar de pony is helemaal terug van weggeweest.

Advertentie

Gordijn pony
Na de rechte pony en de lok, staat dit seizoen in het teken van de ‘gordijn pony’. Een goede keuze als je een rechte pony niet durft, maar toch een keer iets anders wil. En de kleur? Natuurlijke highlights zien we veel terug en passen perfect bij het speelse karakter van de pony. Extra fijn: je hoeft er niet elke 6 weken voor naar de kapper.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Flair.be. Beeld: Getty

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien