Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Déze pose in je bikini is opeens heel populair op het internet

Op de foto in onze bikini of badpak op het strand. Niet het meest comfortabele en geliefde momentje voor velen. We weten geen goede houding aan te nemen – en waar laten we onze handen? Deze populaire pose biedt misschien uitkomst.

Want ja, zelfs bij een houding in onze badkleding heerst een trend. Je kan het geinig vinden of complete onzin, maar bij deze leggen we je toch maar de ‘zin’ ervan uit.

Advertentie

Bikini yank
Bij de zogeheten ‘bikini yank’ doe je je borst vooruit, kin omhoog, houd je met je handen nonchalant je bikinibroekje of badpak vast en zet je eventueel één been vooruit. Resultaat: je lichaam lijkt iets langer en slanker.

En zo ziet dat er dan uit:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Day 1 in paradise 😍

Een bericht gedeeld door Jess Hunt (@jesshunt2) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I seriously need sun ☀️

Een bericht gedeeld door JÚLIA MUNIZ (@juliamuniz) op

De pose is razend populair op het internet en sterrenland poseert massaal met de bikini yank-pose op hun zonnige oorden. Maar als je het ons vraagt, blijft een spontane foto met een eventueel gezond vetlaagje rondom de middel het leukst.

Ook je bikini volgens de laatste trend? Dit zijn dé modellen van 2019:

In deze vlog vertelt Kim over haar onzekerheden met dit warme weer en hoe ze daarmee omgaat:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia. Beeld: iStock

Maike heeft de Katwijkse ziekte: “Ik ben eigenlijk een tikkende tijdbom”

Katwijkse

Premium

Maike Varkevisser (30) heeft de Katwijkse ziekte, een aandoening waardoor uiteindelijk hersenbloedingen ontstaan. Zoals bij haar oma en haar vader. Eén ding weet ze heel zeker: dat het haar zoontje Yves niet staat te wachten.

“Soms sluip ik zijn kamertje binnen, om bij zijn bedje stiekem te kijken hoe hij ligt te slapen. Mijn lieve Yves. Zo rustig en tevreden. Wat zou mijn vader blij zijn geweest met zijn eerste kleinkind. Hij heeft hem nooit gezien, want papa overleed afgelopen zomer, toen ik vier ma

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien