Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Dít was het populairste kapsel van 2019

Ieder jaar is er een kapsel dat plots overal gespot wordt. Op televisie, bij beroemdheden, maar ook gewoon op straat; iedereen lijkt ineens dezelfde look te hebben laten knippen. Dit jaar stak er één kapsel met kop en schouders bovenuit, en dat was zonder twijfel de klassieke bob.

Het kapsel werd zowel strak als nonchalant gespot.

Advertentie

Bob
De korte bob was in 2019 terug van weggeweest. Het is een kapsel dat eigenlijk tijdloos is en klassiek oogt. Tegelijkertijd heeft het kapsel ook nog eens weinig onderhoud nodig – behalve een knipbeurt op z’n tijd. Tel daar het feit dat je gezicht er optisch slanker door lijkt bij op, en het is duidelijk waaróm men zo dol op dit kapsel is.

Gezichtsvorm
De bob staat zowat iedereen, welke gezichtsvorm je ook hebt. Het laat een rond gelaat langer lijken, maar staat ook bij een ovaal gezicht. En heb je juist een lang, slank gezicht? Ook dan is de bob prachtig bij jou, vooral als je de punten ietwat naar binnen krult.

Uitgroei
Wanneer de bob uitgroeit hoef je je ook geen zorgen te maken. Want dan bereikt het vanzelf een ander modieus kapsel; de zogenoemde ‘lob’, oftewel: de lange bob. Enige verzorging van je lokken is natuurlijk wel nodig. Daarom hebben we een aantal fijne shampoos verzameld, voor glanzende, verzorgde lokken.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: HLN. Beeld: iStock

Zo ziet deze week (28 januari t/m 4 februari) eruit volgens je numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien