Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Dít was het populairste kapsel van 2019

Ieder jaar is er een kapsel dat plots overal gespot wordt. Op televisie, bij beroemdheden, maar ook gewoon op straat; iedereen lijkt ineens dezelfde look te hebben laten knippen. Dit jaar stak er één kapsel met kop en schouders bovenuit, en dat was zonder twijfel de klassieke bob.

Het kapsel werd zowel strak als nonchalant gespot.

Advertentie

Bob
De korte bob was in 2019 terug van weggeweest. Het is een kapsel dat eigenlijk tijdloos is en klassiek oogt. Tegelijkertijd heeft het kapsel ook nog eens weinig onderhoud nodig – behalve een knipbeurt op z’n tijd. Tel daar het feit dat je gezicht er optisch slanker door lijkt bij op, en het is duidelijk waaróm men zo dol op dit kapsel is.

Gezichtsvorm
De bob staat zowat iedereen, welke gezichtsvorm je ook hebt. Het laat een rond gelaat langer lijken, maar staat ook bij een ovaal gezicht. En heb je juist een lang, slank gezicht? Ook dan is de bob prachtig bij jou, vooral als je de punten ietwat naar binnen krult.

Uitgroei
Wanneer de bob uitgroeit hoef je je ook geen zorgen te maken. Want dan bereikt het vanzelf een ander modieus kapsel; de zogenoemde ‘lob’, oftewel: de lange bob. Enige verzorging van je lokken is natuurlijk wel nodig. Daarom hebben we een aantal fijne shampoos verzameld, voor glanzende, verzorgde lokken.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: HLN. Beeld: iStock

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien