Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Dít zijn de populairste kleuren nagellak voor dit najaar

De echte zomer is helaas weer voorbij en de herfst is begonnen. In plaats van te klagen over het weer, zien wij de herfst positief tegemoet en dan het liefst goed gelakt met een kleurtje op onze nagels.

Dit zijn de populairste kleuren nagellak voor het najaar:

Advertentie

Bordeaux
Als je aan de herfst denkt, krijg je waarschijnlijk automatisch zin in een rood glas wijn. Daarom kun je niet misgaan met de kleur bordeaux op je nagels. Een klassieker die altijd mooi staat.

Nude
Deze herfst draait het allemaal om de melkachtige, toffee-kleur. Neutrale kleuren doen het altijd goed op je handen, maar deze warme kleur zorgt ervoor dat je handen er extra lang bruin uitzien.

Rooskleurig terracotta
Als je favoriete kleur roze is, raden we je dit seizoen de rooskleurige terracotta nagellak aan. Erg handig: deze kleur past bijna overal bij!

Koud grijs
Voor alle vrouwen die de hele zomer witte nagellak op hun handen had, is dit een goede overstap. Deze koele grijze kleur is fris, maar past perfect bij de herfst.

Donkergroen
De kleur die bij álle huidtypen past. Donkergroen valt op bij de lichte huid en complimenteert de donkere teint.

Holografisch roze
Hou je glitter en glamour en is niks je te gek? Dan past deze holografische roze nagellak echt bij jou. Het is een mix tussen roze, oranje, paars en goud. Het licht zorgt telkens weer voor een ander effect.

Indigo
Hou je van donker, maar wil je niet voor het saaie zwart gaan? Dan is deze donkerblauwe tint perfect.

Wij snappen wel waarom dit de favorieten zijn deze herfst. Sla vooral je slag:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: PureWow. Beeld: iStock

Femke: “Ik neem me subiet voor om vanaf morgen de boel de boel te laten”

huishouden

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (7) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week is ze geïrriteerd over haar rol in het huishouden.

“Zullen we elkaar vertellen waar we goed in zijn?” We oefenen het al een tijdje, maar Nathan blijft het moeilijk vinden om zijn sterke punten op te sommen. Nu begint hij er zelf mee. “Ik ben goed in verhalen vertellen. Ik ben goed in lego bouwen. Ik ken alle automerken.” Hij gaat verbazingwekkend snel, deze avond. “Nu jij”, zegt hij plotseling. Mijn gedachten

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien