Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Dít zijn de populairste oorbellen van dit moment volgens Pinterest

De afgelopen jaren zagen we vooral veel kleine oorbellen, maar er is goed nieuws voor liefhebbers van de wat grotere hangers: déze oorbellen zijn volgens Pinterest namelijk de populairste van dit moment.

Volgens het medium zijn het juist de wat opvallendere oorbellen die we dit jaar veel gaan zien. Op Pinterest is er sinds vorig jaar 947% meer gezocht naar deze accessoire. Vooral grote ringen of meerdere ringen in één zijn populair. Klinkt heftig, maar met een simpele outfit en dito make-up kan het juist heel chic staan.

Advertentie

Zelf ook je outfit wat chiquer maken? Wij hebben een aantal leuke exemplaren op een rijtje gezet:


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Realsimple.com. Beeld: iStock.

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien