We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Prachtig blond haar met Garnier haarkleuring

Geef uw haar een metamorfose met de prachtige blonde kleuren van Garnier haarkleuring en creëer een mooie zomer coup die bij u past.

Thuis kleuren
Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken bij de kapper, thuis kleuren is net zo gemakkelijk en wel zo comfortabel. Door thuis uw haar te kleuren is het ook leuk om gedurende de zomer te variëren met verschillende blondtinten. Het is namelijk al na 4 of 5 weken mogelijk om uw haar opnieuw te kleuren. Zo kunt u de hele zomer genieten van een prachtige coupe met een zomerse uitstraling.

Advertentie

Iedereen kan in principe thuis zijn of haar haar kleuren. Alleen in hele uitzonderlijke gevallen kan er een allergie ontwikkeld worden. Om deze reden wordt er in de gebruiksaanwijzing altijd geadviseerd om een gevoeligheidstest te doen.

Nutrisse Stralend Blond
Naast Nutrisse Crème, een voedende permanente crèmekleuring die zorgt voor een stralende, langhoudende kleur met 100% grijsdekking is er Nutrisse Stralend Blond, speciaal voor blond haar.

Waarom haarkleuring speciaal voor blond haar?
Blond haar is van nature kwetsbaarder en heeft daarom een meer verzorgende formule nodig. Garnier speelt hier op in met Nutrisse Stralend Blond, de 1e permanente haarkleuring van Nutrisse, zonder ammoniak, speciaal voor blond haar.

Stralend Blond is een crèmeformule die verrijkt is met voedende fruitoliën. Het assortiment bestaat uit 5 natuurlijke blonde kleuren, rijk aan nuances, die 100% grijsdekking geven en het haar tot 1.5 tint lichter kunnen maken.

Garnier

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien