Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Waarom prinses Diana 2 horloges om dezelfde pols droeg

Prinses Diana blijft ons verrassen. Zelfs ruim 20 jaar na haar dood. Zo is de kans groot dat je een mooi detail op een foto van haar net als wij over het hoofd hebt gezien.

De betreffende foto is gemaakt in juli 1981, toen de 20-jarige Diana naar een polowedstrijd van prins Charles keek, toen nog haar verloofde. Ze droeg een geruite blouse… en niet 1, maar 2 horloges om dezelfde pols. De reden hierachter, is zo lief.

Advertentie

Geluk
Het dunne, gouden horloge was van Diana zelf, maar de grotere met het leren bandje was van prins Charles. Ze droeg het om hem geluk te brengen tijdens de wedstrijd. Dat doet een beetje denken aan de middeleeuwen, toen een ridder de zakdoek van een vrouw aan de achterkant van zijn helm knoopte als geluksbrenger.

Echte liefde
We weten nu allemaal dat het huwelijk van Diana en Charles geen stand hield. Maar dit gebaar van de sympathieke prinses, gaf toch wel aan dat ze écht dol op hem was. Hoe romantisch.

Prinses_Diana_horloge_Charles_Libelle

Meer lezen over het (Britse) Koningshuis? Volg Libelle Royale op Facebook!

Bron: Marie Claire. Beeld: Facebook

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien