1e rang kaarten voor Mamma Mia! de musical, nu €29,-

Zoek binnen:

Belgische kroonprinses Elisabeth schittert op torenhoge hakken tijdens feestdag

Ter ere van de nationale feestdag van België zondag kwamen zo’n 100.000 mensen gisteren bijeen in Brussel. En daar waren alle ogen voornamelijk op de 17-jarige kroonprinses Elisabeth gericht. Op haar torenhoge blauwe stiletto’s – prijskaartje: 650 euro – liep de prinses zelfverzekerd rond.

Elisabeth is de oudste dochter van koning Filip en koningin Mathilde van België. Het hele gezin van koning Filip en koningin Mathilde woonde zondag het Te Deum in de Sint-Michiels- en Sint-Goedelkathedraal bij in Brussel. Net als haar moeder Mathilde, droeg Elisabeth een mooie jurk modehuis Natan. Samen met haar ouders, broers Gabriel (15) en Emmanuel (13) en zus Eléonore (11) begroette ze het publiek.

Advertentie

10,3 centimeter
Met de felblauwe stiletto’s, hoger dan die van koningin Mathilde, liet prinses Elisabeth zien al een echte dame te zijn geworden. Volgens de website Modekoningin Mathilde zijn Elisabeths schoenen van het merk Gianvito Rossi en zijn ze maar liefst 10,3 centimeter hoog.

Zelvertrouwen
Styliste Linda Van Waesberge vertelt bij HLN: “Her en der duikt de vraag op of stiletto’s ten dode zijn opgeschreven. En toch blijkt het nog steeds een juiste keuze voor een elegant silhouet. De schoen symboliseert kracht en zelfvertrouwen. Wie zich niet goed in z’n vel voelt, doet geen stiletto aan. Wel wie ’s ochtends opstaat met het gevoel van: ‘Yes, we gaan ervoor!’ Je benen zien er langer uit en de schoen verbetert ook je houding. Je loopt automatisch rechtop, want anders val je om.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Élisabeth Thérèse Marie Hélène (@duchessofbrabant) op

Wauw! Blauwe stiletto’s lijken bij zo’n jurkje prachtig. Hier shop je ze zelf – alleen dan voor een zachter prijsje:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: HLN. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien