Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Queen Elizabeth voert drastische verandering door in haar garderobe 

Queen Elizabeth heeft een belangrijke verandering gemaakt in haar garderobe. Na veel kritiek, móest ze misschien ook wel.

De Britse koningin zal namelijk nooit meer bont kopen. Iets wat ze tot 2019 nog regelmatig droeg.

Advertentie

Nepbont
Elizabeth draagt voortaan alleen nog maar nepbont. Dit onthult Angela Kelly, de persoonlijke assistente van koningin Elizabeth, in haar boek The other side of the coin: the Queen, the dresser and the wardrobe. “Als hare majesteit een gelegenheid moet bijwonen met koud weer, zal ze vanaf 2019 alleen nog imitatiebont dragen om warm te blijven”, schrijft ze. Buckingham Palace heeft dit inmiddels ook bevestigd tegenover Daily Mail: “Als er nieuwe outfits voor de Queen worden ontworpen, zal er alleen gebruik worden gemaakt van nepbont.”

Dierenrechtenorganisaties blij
Maar zal de Queen dan ook haar échte bontjassen nooit meer dragen? Daar wil het paleis helaas geen antwoord op geven. Enfin, volgens dierenrechterorganisatie PETA geeft de Britse koningin al een heel goed, modern voorbeeld. “Vandaag de dag lijden dieren nog steeds onder de mode. Het geeft ons hoop dat de Queen stappen neemt om hier niet meer aan bij te dragen. We hopen dat ze dit beleid ook doorvoert tot in haar ceremoniële garderobes, zoals mantels.”

Queen Elizabeth bont Libelle

Queen Elizabeth bont nepbont Libelle

Nu Kate nog aan de faux fur
Nu hopen dat mede-royals Kate Middleton en Camilla Parker-Bowles zullen volgen. De vrouwen van prins William en prins Charles dragen ook regelmatig bont.

Kate Middleton bont Libelle

Camilla bont Libelle

En bont is zó niet nodig. Fake fur zit er anno 2019 net zo mooi, zo niet mooier, uit. Kijk maar:

Op deze manier krijg je faux fur het best schoon: 

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Daily Mail. Beeld: Getty 

Zo ziet deze week (20 t/m 26 oktober) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien