Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Queen Elizabeth voert drastische verandering door in haar garderobe 

Queen Elizabeth heeft een belangrijke verandering gemaakt in haar garderobe. Na veel kritiek, móest ze misschien ook wel.

De Britse koningin zal namelijk nooit meer bont kopen. Iets wat ze tot 2019 nog regelmatig droeg.

Advertentie

Nepbont
Elizabeth draagt voortaan alleen nog maar nepbont. Dit onthult Angela Kelly, de persoonlijke assistente van koningin Elizabeth, in haar boek The other side of the coin: the Queen, the dresser and the wardrobe. “Als hare majesteit een gelegenheid moet bijwonen met koud weer, zal ze vanaf 2019 alleen nog imitatiebont dragen om warm te blijven”, schrijft ze. Buckingham Palace heeft dit inmiddels ook bevestigd tegenover Daily Mail: “Als er nieuwe outfits voor de Queen worden ontworpen, zal er alleen gebruik worden gemaakt van nepbont.”

Dierenrechtenorganisaties blij
Maar zal de Queen dan ook haar échte bontjassen nooit meer dragen? Daar wil het paleis helaas geen antwoord op geven. Enfin, volgens dierenrechterorganisatie PETA geeft de Britse koningin al een heel goed, modern voorbeeld. “Vandaag de dag lijden dieren nog steeds onder de mode. Het geeft ons hoop dat de Queen stappen neemt om hier niet meer aan bij te dragen. We hopen dat ze dit beleid ook doorvoert tot in haar ceremoniële garderobes, zoals mantels.”

Queen Elizabeth bont Libelle

Queen Elizabeth bont nepbont Libelle

Nu Kate nog aan de faux fur
Nu hopen dat mede-royals Kate Middleton en Camilla Parker-Bowles zullen volgen. De vrouwen van prins William en prins Charles dragen ook regelmatig bont.

Kate Middleton bont Libelle

Camilla bont Libelle

En bont is zó niet nodig. Fake fur zit er anno 2019 net zo mooi, zo niet mooier, uit. Kijk maar:

Op deze manier krijg je faux fur het best schoon: 

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Daily Mail. Beeld: Getty 

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien