Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Trotseer de regen en kou met deze 8 warme winterjassen

De winterse dagen zijn in zicht (voor als je het nu nog wel te doen vond) en dan wil je maar liever van tevoren al hebben ingezet op lekkere warme jas.

En als het even kan, eentje die er nog super hip uitziet ook. Maar dat hoeft geen probleem te zijn; wij zochten een aantal exemplaren voor je op.

Advertentie

Winter 2019/2020
Scheelt het even dat deze winter in teken zal staan van de zogeheten puffer jackets. Dit zijn gewatteerde jassen (dus meestal regenproof) met vaak een hoge kraag. Je kunt voor een neutraal exemplaar in beige, zwart of wit gaan, of juist voor een vrolijke felle kleur. Wat past bij jou?

Criteria: winddicht, waterdicht, warm, hip.

O, en je hoeft trouwens ook niet bang te zijn dat door je nieuwe aankoop alle jassen van de kapstok zullen glijden, want voor dat probleem zorgt deze lifehack wel:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien