Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Relaxen op de Veluwe!

Libelle aanbieding: Relaxen op de Veluwe
1 dag 79,- p.p.

Laat je een dag in de watten leggen en je voelt je als herboren. Dat kan met een speciaal koninklijk arrangement in wellnessresort de Veluwse Bron in Emst: stomen, badderen, een massage en tot slot een uitgebreide high tea.

Advertentie

MIJ-arrangement
– Ontvangst tussen 10.00 en 10.30 uur met koffie/thee met oranje gebak
– Uitleg en rondleiding door gastvrouw
– Gebruik van alle sauna- en wellness-faciliteiten tot 23.30 uur
– Onbeperkt gebruik van douchegel en shampoo
– Gebruik scrubzout voor bodypeeling
– Meerdere malen per dag Aufgüss (sauna opgietceremonie)
– Keuze uit een behandeling van 30 minuten tussen 11.00 en 21.00 uur: Klassieke ontspanningsmassage óf Discovery Face- gezichtsbehandeling
– High tea met koninklijke gerechten
– Gebruik oranje badjas, oranje handdoeken en oranje badslippers (badslippers mogen mee naar huis!). Iedere 1e en 4e dinsdag van de maand is het badkledingdag bij de Veluwse Bron. Van 1 t/m 7 juni 2011 is het Week van de Badkleding. Ook is het in juni t/m september op iedere dinsdag badkledingdag.

Reserveren
Dit arrangement is te boeken voor € 79,- p.p. t/m 31 juli 2011. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. Reserveren kan telefonisch: 0578-68 88 88 of via e-mail: reserveringen@veluwsebron.nl o.v.v. Koninklijke Special.

Is een beauty-arrangement niet jouw ding? Bekijk dan de aanbieding op Schiermonnikoog of de citytrip naar Den Haag.

Tessel Tindert: “Ik waardeerde zijn eerlijkheid, maar die deed ook pijn”

Tessel Tindert

Ik lig in mijn bed onder een dun lakentje en kan niet slapen. Mijn slaapkamer krijg ik bij deze superhittegolf niet meer koel, hoewel ik daar de gordijnen de hele dag dichthoud. Mijn ventilator is stuk. Morgen een nieuwe bestellen, noteer ik in mijn hoofd.

Na een half uur sta ik op en loop de woonkamer in. De maan schijnt door een van de dakramen naar binnen en bij het open raam waait een zoel windje langs mijn klamme rug. Ik schenk een restje witte wijn in en pak de brief van Wijnand er nog eens bij. D

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien