Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Zó haal je restjes rode nagellak binnen no time van je vingers af

Rode nagellak van je nagels halen is zeker niet het makkelijkste klusje. Er blijven restjes nagellak achter en wat je ook doet, je nagels blijven rood verkleurd.

Als je alles al hebt geprobeerd en er bijna in toe staat bent om nóóit meer rode nagellak te dragen, moet je dit handige middeltje eens proberen.

Advertentie

Simpel
Dit heb je nodig: een oude tandenborstel, een tube tandpasta (whitening), een handdoek en een bakje met water.

Zo werkt het: zorg eerst dat je alle rode nagellak met nagellakremover verwijdert. Daarna geef je elke nagel (van één hand) een klein erwtje tandpasta en verdeel je deze over je nagel en nagelriemen. Gebruik daarna de oude tandenborstel om de restjes te verwijderen. Even afspoelen en klaar. Klinkt simpel toch?

Een aantal andere tips als tandpasta tóch niet blijkt te werken
– Na het douchen nagellak verwijderen, of je nagels even een paar minuten weken in warm water. Dan zijn je nagelriemen heel zacht, en krijg je ze makkelijker schoon met remover.
– Neem per nagel een wattenschijfje en doordrenk deze met nagellakremover. Leg het watje op de nagel, duw hem goed aan en laat het ongeveer twintig seconden intrekken. Zo weekt de remover de nagellak los van de nagel. (doe dit ook op de randen en nagelriemen als het nodig is).

Nu je bekend bent met deze handige tips kun je gerust even shoppen voor jouw ideale lente nagellakjes 😉

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: www.forum.viva.nl Beeld: iStock. 

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien