Mamma Mia! Ontvang tot € 20,- voordeel per kaart t/m 31 mei

Zoek binnen:

Hier kun je net zo'n jurkje als Sarah Chronis droeg in ‘Wie is de mol’ kopen

Niet alleen was aflevering 9 van Wie is de mol een veelbesproken aflevering vanwege het zenuwslopende einde: ook het jurkje van Sarah Chronis werd uitvoerig besproken op Twitter.

De finalist droeg namelijk ook in de laatste aflevering een vrolijk, feestelijk jurkje.

Advertentie

Vandaag is rood
De rode jurk van Sarah viel op. Zo wordt er herhaaldelijk getwitterd: “Leuk dat we het antwoord op de vraag ‘Wie is de Mol?’ volgende week krijgen Rik, maar eigenlijk zou ik liever willen weten waar het jurkje van Sarah vandaan komt…”.

Fabienne Chapot
En daar heeft Sarah lucht van gekregen, want ze deelde op haar Instagram Stories waar ze het jurkje kocht: bij Fabienne Chapot. Deze is helaas niet meer verkrijgbaar, maar gelukkig zijn er ook genoeg vergelijkbare (of misschien zelfs leukere) jurken in deze stijl verkrijgbaar die er op lijken:

Mol-hint
Niet alleen werd het jurkje uitvoerig op Twitter besproken omdat-ie zo leuk is, ook dachten anderen er een duidelijke mol-hint in te zien. “Ga ik nu heel erg ver als ik zeg dat Sarah haar jurkje de letter “M” (van Mol) vormt?”, schrijft iemand. Een ander schrijft zelfs: “Ben ik de enige die het opvalt dat Sarah altijd kleding aanheeft die goed past bij de opdrachten? Is er een opdracht waarbij ze moeten rennen heeft ze een broekje aan maar wanneer dit niet hoeft heeft ze een jurkje aan”. Verdacht, of gewoon goed afgestemd?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien híer wel:

Nieuwe Promiss collectie
Nieuwe Promiss collectie
Bekijk hier

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: AVROTROS

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien