Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

De mooiste sandalen met een kleine hak om te dragen naar de volgende bruiloft

Ondanks de coronacrisis zullen de trouwplannen van veel tortelduifjes omgezet worden naar een manier die corona proof is. Heb jij zo’n bruiloft op de planning staan, maar vond je nog niet de geschikte schoenen? We opperen een aantal zomerse sandalen.

Sandalen mét een kleine hak, om er feestelijk uit te zien en die comfortabel genoeg zijn om dag en avond op de locatie te dragen. Niets vervelender om op pijnlijke hakken te lopen c.q. dansen. Gevalletje better safe than sorry.

Advertentie

Strappy of klassiek

De dag is feestelijk, dus je schoenen ook. En wat is een betere gelegenheid om hakken te dragen, dan een bruiloft?! Tevens: wie slim shopt, draagt deze muiltjes na de bruiloft onder een goed pak, een spijkerbroek of een nette rok. Deze zomer zien we vooral de strappy sandaal, de thong heels en natuurlijk nog de klassieke sandaal met hak.

Welke past het beste bij jouw outfit?

In déze jurken verdoezel je met gemak een buikje:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock

Lees meer

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien