Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Waarom het slim is om nú een sjaal, muts en handschoenen te kopen

De winter lijkt al met één voet voor de deur te staan. Het wordt de komende weken fris voor de tijd van het jaar, met temperaturen van rond de 2 en 4 graden.

En dus kun je je maar beter goed en warm aankleden.

Advertentie

Het is aan te raden om nu alvast die sjaals, mutsen en handschoenen te kopen, want nu heb je nog de meeste keuze. Als je pas in december of in januari gaat shoppen, dan heb je kans dat alle leuke exemplaren al zijn uitverkocht. Bovendien kan het verrassend koud zijn in de vroege ochtend of in de late avond. Dan kun je maar beter goed voorbereid zijn, toch? Plus: een nieuw seizoen betekent een goede reden om te winkelen.

Ook zo’n zin gekregen om jezelf trakteren op iets leuks? Hier vind je de gezelligste sjaals, mutsen en handschoenen van het moment:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien