Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Déze sneakers zullen we veel gaan zien in 2020

Wat zijn sneakers toch een heerlijke uitkomst. Ze lopen lekker, zien er hip uit onder je outfit én ze komen (net als elk ander kledingitem eigenlijk) om de zoveel jaar weer helemaal in de mode. En dat geldt dus ook voor de sneaker die we veel in 2020 gaan zien.

De sneakers hebben een geinige ommezwaai gemaakt: waar we à la 2019 nog de chunky sneakers droegen (je weet wel, zoals die grote witte sportschoenen die je vader altijd droeg), dragen we in 2020 sneakers die we óók in de jaren 80 droegen. Simpele, lichte gympies. De meeste modellen zijn overigens niet spierwit, maar juist een beetje dof – voor het retro effect.

Advertentie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Céline (@celineparisceline) op

Duurzaam

Oudere modellen worden geherintroduceerd in nieuwe kleurencombinaties, dus qua kleur is er voor ieder wat wils. Wel een groot verschil: tegenwoordig zijn de sneakers een stuk duurzamer. De sneakers van Veja bijvoorbeeld worden gemaakt van plantaardig gelooid leer en biologisch rubber. Adidas x Parley gaat voor gerecycled plastic om de oceaan op te ruimen.

De meeste sneakers van deze trend hebben haar roots op de tennisbaan liggen. Maar laat je niet gek maken: naast een sportieve outfit kan de sneaker ook heel goed onder een nette outfit.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Flair. Beeld: iStock

Zo ziet deze week (28 januari t/m 4 februari) eruit volgens je numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien