Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Déze 3 sneakertrends ga je deze zomer veel zien

Op zoek naar nieuwe sneakers? Het kan soms moeilijk zijn om het perfecte exemplaar te vinden. Ga je voor klassiek wit of toch liever voor een felgekleurde schoen? Laat je inspireren door de 3 sneakertrends van aankomende zomer. 

Advertentie

De klassieker

Deze sneaker is klassiek en tijdloos. Dat wil zeggen: laag en met rustige kleuren. Dit zorgt ervoor dat ze bij bijna al je outfits passen. Combineer deze sneaker bijvoorbeeld met een blauwe jeans en een leuke blazer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lonneke Nooteboom (@lonnekenooteboom) op

Minimalistisch

Less is more. Deze sneaker is ‘simpel’. Geen uitbundige kleuren of gekke prints maar vooral zwart, wit, nog meer wit en beige. De sneaker heeft vaak 1 kleur en dat zorgt voor een minimalistische look. Je kunt ervoor kiezen om je kleding af te stemmen op de kleur van je sneaker.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bylotte.nl (@bylotte) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Claire Rose Cliteur (@clairerose) op

Groot, groter, grootst…

Ook dit jaar zien we de grote sneaker weer terugkomen. Wel in een andere variant dan voorheen. De sneaker wordt gecombineerd met veel kleur, zoals oranje en paars maar ook goud of zilver. Deze sneaker is een échte eye-catcher. Combineer ‘m met een wijd vallende broek of een kleurrijke maxidress.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bylotte.nl (@bylotte) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LOLLYS LAUNDRY (@lollyslaundry) op

En? Welke sneaker past het beste bij jou? Shop hier onze favorieten:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Elle. Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien