Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Wauw: Soundos El Ahmadi gaat voor een compleet andere haarkleur

De zomer is het uitgelezen moment om je haar een tintje op te lichten. Of in het geval van Soundos El Ahmadi: heel wat tinten. De comédienne gaat voortaan door het leven als blondine. 

Soundos heeft haar ravenzwarte lokken verruild voor een platinablonde coupe. Mensen die beweren dat ze een pruik draagt, maait de voormalige Expeditie Robinson-deelneemster alvast het gras voor de voeten weg. “Jaha! Mijn haar is echt blond! Is geen filter!”, schrijft ze op Instagram. Naast een foto deelt Soundos ook een filmpje om te bewijzen dat ze haar volgers echt niet in het ootje neemt.

Advertentie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

JAHA! MIJN HAAR IS ECHT BLOND! IS GEEN FILTER A SAHBI!

Een bericht gedeeld door Soundos (@soundos_el_ahmadi) op

Reacties
De reacties op de make-over zijn lovend. “Huh, zo niet verwacht maar dat blonde staat je echt goed!” en “Damn, dat staat je zo goed” is een greep uit de vele reacties. Nu ook zin gekregen om naar de peroxide te grijpen? Houd er dan rekening mee dat je láng in de kappersstoel zit en hevig geblondeerd haar om veel liefde en verzorging vraagt. Maar je kunt natuurlijk ook veilig beginnen met highlights en de zon de rest van het werk laten doen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

💋💋💋💋💋💋💋💋

Een bericht gedeeld door Soundos (@soundos_el_ahmadi) op

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien