Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Deze hippe spijkerbroek is de ideale broek voor vrouwen met een appelfiguur

Wanneer de R in de maand komt, moeten we toch echt afscheid gaan nemen van de zomer. De zomerjurkjes kunnen weer naar zolder en de broeken en truien halen we weer tevoorschijn. Er is een spijkerbroek die dit najaar niet mag ontbreken in je kast.

De afgelopen tijd is het modebeeld langzaam veranderd van skinny jeans naar de klassieke bootcut en flared jeans. De broek met wijde pijpen is helemaal terug en dat is goed nieuws voor mensen met een appelfiguur. De flared jeans legt namelijk het accent op de lengte van je benen. Daarnaast zorgt het ervoor dat je optisch meer evenwicht creëert doordat de aandacht niet alleen op het gewicht boven de taille ligt. Ideaal, toch? Wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet.

Advertentie

 

BEKIJK OOK: Waar moet je op letten bij het kopen van een jeans? Modevlogger Françoise geeft 3 tips!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien