Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

De 3 beste spijkerbroeken voor vrouwen met lange benen

Je mag van geluk spreken als je lange benen hebt, want daar zal menig vrouw jaloers op zijn. Toch kan het soms vervelend zijn met shoppen.

De kans is namelijk groot dat je vaak het probleem hebt dat een spijkerbroek te kort of anders weer te breed is. Daarom hebben we speciaal voor vrouwen met lange benen de 3 beste spijkerbroeken op een rijtje gezet:

Advertentie

1. Mom jeans
Dit model staat stoer en nonchalant. Daarom is het niet erg als ‘ie wat korter is dan ‘ie eigenlijk hoort te zijn. Vaak staat dit juist nog wat speelser en vlotter.

2. Skinny jeans
Skinny jeans bestaan in alle kleuren en maten en daarom ideaal als je lange benen hebt. Bij de meeste merken heb je namelijk ook lengtemaat 34 of 36, waardoor ze altijd als gegoten zitten. Bovendien komen je lange benen er mooi in uit.

3. Flared jeans
Over mooie lange benen gesproken: de flared jeans staat fantastisch bij lange vrouwen. Hierbij is het wel belangrijk dat ‘ie lang genoeg is, anders ziet het er een beetje gek uit.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: PureWow. Beeld: iStock

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien