Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Spray jezelf happy: 5 heerlijke geuren

Journalist en oprichter van online magazine The Unpublished Gina Pesulima houdt je elke week op de hoogte van de laatste beauty- en traveltrends. Volg haar ook via Instagram!

Ik word al blij bij het zien van parfumflesjes. En niet zo’n beetje ook. Als klein meisje had ik al een grote fascinatie voor parfum. En voor de prachtige flessen. De odeur van mijn moeder spoot ik als (rebelse) tiener rijkelijk in het rond. Een tic die ik nooit heb afgeleerd. Alleen hoef ik niet langer in mijn moeders laatjes te snuffelen… Ze zeggen niets voor niets: ‘A woman’s perfume tells more about her than her handwriting’. Ik ben het ermee eens. Ga jij (ook) voor geluk in een flesje?

Advertentie

Spray jezelf happy
Onderzoek wijst uit dat de geur van essentiële bergamot- of rozenolie je uit een (winter)dipje kan halen. Een spraytje van deze happy geuren is genoeg om je humeur een opkikker te geven:

 • Clinique Aromatics in White parfum, 50 ml € 70,-
  Fris en sensueel. Twee vliegen in één klap, met dank aan de gelukmaker rozenwateressence en de warmzoete geur van vanille en ambergris (een wasachtig product). Met deze geur kom je niet onopgemerkt de dag door.
 • Viktor & Rolf Flowerbomb eau de parfum, 50 ml € 92,50
  Een zacht, zoet bloemenboeket. Meer doen we niet uit de doeken, maar hé: Viktor & Rolf stellen nooit teleur.
 • Dior Addict eau de toilette, 100 ml € 107,-
  Vrouwelijk en friszoet. Als een rozentuin zo lekker. De geur die je doet glimlachen. En niet alleen jou.
 • Red Carpet by Addy van den Krommenacker, 100 ml € 64,95
  Driemaal geluk, want de parfum opent met de betoverende, frisse akkoorden van bergamot, mandarijn en bloedsinaasappel. De verrassing uit de lijst. Addy van den Krommenackers parfumdebuut. Wauw.
 • Giorgio Armani Sì Intense eau de parfum, 50 ml € 99,-
  Twee woorden: verleidelijke bloemen. Geweldig om te geven, of om te krijgen. Ook vanwege het flesje.

Geluk? Dat is een geur!

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien