Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Stijlvol naar het strand: dít zijn de strandtassentrends van 2020

Hoewel de hittegolf nu misschien voorbij is en het de komende dagen weer wat koeler zal zijn, betekent dat zeker niet dat de zon zich niet zal laten zien. De temperaturen zijn gedaald, maar er worden wél zonnige dagen voorspeld. En bij zonnige dagen horen natuurlijk de juiste accessoires, zoals strandtassen! 

Advertentie

Strandtas

Een strandtas is natuurlijk ideaal om – duh – mee te nemen naar het strand. Maar dat niet alleen. Je kunt hier natuurlijk ook stijlvol boodschappen mee doen, of gooit alles wat je nodig hebt erin om lekker op het terras of in het park te gaan zitten. Zo’n tas is geweldig te stylen en kan je outfit helemaal af maken.

Instagram

Heb je eigenlijk geen idee waar je de zoektocht naar geweldige strandtassen moet beginnen? Instagram is de oplossing. We hebben een paar exemplaren voor je uitgezocht, zodat jij alvast inspiratie op kunt doen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

𝔹𝕖𝕒𝕔𝕙 𝕡𝕝𝕖𝕒𝕤𝕖. Hier vind je mij het liefst de hele zomer: op het strand! Heerlijk. Nu in de Coronatijd ben ik een paar keer vroeg mijn bed uitgegaan om het strand te bezoeken voor de drukte. En dat was genieten. Mijn nieuwe strandtas van @xenos_nl maakte het uitje compleet. Oké, laat de zon maar terugkomen, want deze is even ver te zoeken vandaag. De tas is gemaakt van zeegras en versierd met vrolijke franjes. Hij kost €9,99. Er is ook nog een andere variant.♡ ❥ ❥ #xenosnederland #xenos #budgetstyleshopping #budgettip #strandtas #strand #ibiza #ibizastyle #aandekust #zeegras #familytime #chillen #strand #beachgirl #zon #zee #zomer #genieten #zand

Een bericht gedeeld door budgetstyleshoppING (@budgetstyleshopping) op

Meteen shoppen? We hebben wat pareltjes van strandtassen voor je verzameld:

 

Dagje strand? Dit zijn de 3 beste verstopplekken voor kostbare spullen:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

Lees meer

Femke: “Ineens had ik veel behoefte om heel diep in het glaasje te kijken”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (7) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze voor Libelle wat haar bezighoudt. Deze week schrijft ze over vertier buitenshuis.

Eens in de zoveel tijd begint Oscar te klagen dat ik zo vaak weg ben. De afgelopen coronamaanden hoorde ik hem uiteraard niet. Maar sinds ik eindelijk weer kan afspreken met vrienden, en helemaal nu de terrassen open zijn, zoek ik mijn vertier weer ger

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien