6-delige pannenset nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Met deze 4 tips zie je er ook op vakantie altijd stijlvol uit

De zomer is officieel begonnen en dat betekent: een heleboel leuke dingen in het verschiet. Denk aan zon. Denk aan zee. Denk aan strand. En natuurlijk: vakantie! Beginnen de vakantiekriebels al te komen?

Maar zo leuk als vakantie kan zijn, zo’n stress kan het inpakken van je koffer opleveren. Want die koffer in kwestie blijkt vaak te klein te zijn. En eenmaal op plek van bestemming wil je natuurlijk de keuze hebben. Zodat je je op de vakantiefoto’s van je allerbeste kant kunt laten zien. Want er is weinig vervelender dan foto’s terug te zien en denken: waarom heb ik nou juíst dat aangetrokken? Daarom hier een paar simpele tips, waarmee je ook op vakantie de show steelt.

Advertentie

1. Hoe losser, hoe beter
De zomer vraagt om luchtige, losvallende stoffen. Dit zodat je lichaam ruimte heeft om door te luchten en nog een positief punt: het kleedt af! Denk aan een oversized overhemd, of wikkeljurk. Deze kun je ook prima over je bikini of badpak dragen: is je strandoutfit ook alvast compleet.

2. Pas op met prints
Zomer is de ideale gelegenheid om vrolijke prints te dragen. Maar pas op wát voor print je kiest. Als je deze verkeerd combineert kan het al snel too much worden. Het belangrijkste is om rust in je outfit te houden: bijvoorbeeld door de print in kwestie te combineren met een rustige effen kleur, zoals een pasteltint.

3. Kies de juiste accessoires
Strandtassen hoeven al lang niet meer alleen functioneel te zijn. Neem bijvoorbeeld het rieten exemplaar. De tas is aan een heuse opmars bezig, en is naast hartstikke praktisch ook nog eens stijlvol. Al helemaal wanneer je ‘m combineert met een makkelijke sandaal (in plaats van een teenslipper). Een mooie kaftan erbij en klaar is Kees.

4. Kies voor een badpak
Het badpak valt anno 2017 niet meer weg te denken. En dat is fijn, want hij brengt een hoop voordelen met zich mee, want een (goed) badpak is flatteus en sexy tegelijk. Daarnaast kan-ie in combinatie met een short ook prima door als zomerse top. Ideaal wanneer je stad en strand combineert.

 

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: Fashionchick. Beeld: iStock

De Dag Nadat Vervolg 5: Ik mijn honden moest laten inslapen

Premium

Karlijn (45): “Thuiskomen was die eerste periode het moeilijkst. Al die jaren werd ik thuis begroet door twee blije honden, nu was het doods, stil en leeg. Ook fysiek: al die mandjes, al die kussens waren weg; wat een ruimte.''

''Het verdriet was immens en ik kon en wilde er niet altijd over praten. In het begin heb ik echt mensen uit mijn omgeving gemeden, al lukte dat niet altijd. Dan kwam ik mensen tegen die ik kende van het honden uitlaten, die natuurlijk naar Sammy en Saartje vroegen. Ik moest vaak mijn uiterste best doen om niet in tranen uit te barsten.

[premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien