Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Strakke buik, benen & billen

High waisted slimming bermuda is een broekje dat slanker maakt en ook nog eens dat sinaasappelhuidje weg tovert! Daarnaast is het gemakkelijk onder alle kleding te dragen. Wat willen we nog meer?

Het geheim?
Door het dragen wordt de huid (warm) gemasseerd en activeert zo de keramische biokristallen die in de garen zijn verwerkt. in de garen zijn verwerkt. Deze biokristallen zetten lichaamswarmte om in langgolvige infrarood stralen die de doorbloeding van de huid verbeteren. Afvalstoffen kunnen hierdoor makkelijker het lichaam verlaten, de huid wordt gladder en strakker en krijgt zijn natuurlijke kleur terug. Klinkt goed, maar werkt het ook?

Advertentie

Voordelen
De corrigerende ondermode zit gemakkelijk doordat het naadloos en flexibel is. Het is zelfs makkelijk onder een strakke broek te dragen! Door de bermuda aan te hebben lijkt u ook al meteen stukken slanker. Daarnaast verbetert het ook nog eens de bloedsomloop en bestrijdt cellulite. De bermuda mag je onbeperkt met de hand wassen, de biokristallen kunnen hier prima tegen.

Over Scala
Scala is eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar! De Braziliaanse fabrikant maakt producten voor het direct en zichtbaar shapen van het lichaam. Dankzij de jarenlange ervaring van Scala in ondermode en de door hen speciaal ontwikkelde machines voor de producten, is het draagcomfort zeer groot. Scala heeft ook o.a. damesleggings en een serie voor sporters en mannen gemaakt. Binnenkort komt daar een exclusieve reeks voor zwangere vrouwen bij. Alle producten zijn Oeko-tex (geen concentraties van ongezonde stoffen bevatten, die schadelijk kunnen zijn voor mensen) en Sanitzed (hygiënisch, geen bacteriën, geen geur) gecertificeerd.

Ervaringen
Kim Kötter, Miss Nederland: “Behalve dat de broekjes figuurcorrigerend zijn, bevatten ze ook speciale biokristallen die zorgen dat je in minimaal 30 dagen, 4 tot 10 centimeter in omvang kunt verliezen. Meestal geloof ik niet in zulke verhalen, maar dit werkt echt!”

Petra, Miss Overijssel: “Voor mij is scala DE uitvinding van de laatste jaren! Ik was in het begin zeer sceptisch en dacht ja hoor moet dit werken? Toch heb ik mijn omvang van benen buik etc opgemeten om te zien of het resultaat zou boeken. Trouw ben ik begonnen met het dragen van de broekjes. Het fijne is dat ze ontzettend corrigeren! Dus 1e pluspunt behaalt. Ik droeg ze overdag zo’n 8 tot 12 uur. Je merkt niet eens dat je het draagt!”

Ga voor meer informatie naar de website van Scala

scalabroekjes

Winnen!
Libelle mag 10 high waisted slimming bermuda’s (t.w.v. € 69,95,-) weg geven! Lees de overige spelvoorwaarden. Deze winactie is inmiddels verlopen. Ga voor meer winacties naar www.libelle.nl/winnen.

mode winnen

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien