Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Deze tatoeages passen het beste bij jouw sterrenbeeld

Denk je erover om een tattoo te nemen die past bij je persoonlijkheid, maar weet je nog niet wat je precies wilt? Misschien staat het antwoord wel in de sterren geschreven! Doe inspiratie op in dit lijstje met bijzondere tatoeages die passen bij je sterrenbeeld.

Ram (21-3 t/m 20-4)
Een ram heeft veel energie, is een doorzetter en gaat vaak een duidelijke richting op in het leven. Daarom zijn pijlen het perfecte figuur voor op jouw lichaam. Maar omdat een ram een impulsief persoon is, is het ook helemaal niet raar om je tattoo te kiezen in een spontante bui, zonder er al te veel over na te denken.

Advertentie

Ciao Sunday – Italian iced espressos are my new jam ☕️☕️☕️

Een bericht gedeeld door Vanessa Hong (@thehautepursuit) op

Tattoo number 4! Always wanted an arrow and finally got it! #tattoo #arrow #arrowtattoo #mantratattoo

Een bericht gedeeld door Hannah Leggott (@hannah_leggott) op

Stier (21-4 t/m 20-5)
Stieren zijn sensueel en gaan voor de echte liefde. Een tattoo die symbool staat voor de liefde, op een sensuele plek zoals je nek, is dus een goede keuze. Dat kan een klein hartje zijn, een naam, of een letter van iemand om wie je veel geeft. Wil je liever een iets algemenere tattoo? Stieren genieten van de fijne dingen in het leven, zoals vakantie vieren. Een palmboom staat daar symbool voor.

Grandpas nickname for her @theimpossiblemuse

Een bericht gedeeld door Doctor Woo (@_dr_woo_) op

I n k e d

Een bericht gedeeld door Alizée (@alizee_lili) op

Tweelingen (21-5 t/m 21-6)
Als je een tweeling bent, dan wil je waarschijnlijk een tatoeage die jouw hele persoonlijkheid omvat. Die niet één karaktertrek, maar meerdere kanten laat zien. Je kunt daarom kiezen voor een tattoo die uit 2 onderdelen bestaat, zoals een zon en een maan. Tweelingen zijn personen die hun vleugels willen uitslaan en uit willen vliegen. Daarom zijn ook afbeeldingen van veren of vogels geschikt voor een tweeling.

freedom #jonboytattoo

Een bericht gedeeld door c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) op

Mini #feather #geometrictattoo #geometrictattoos #karlmarkstattoo #ink #tatts #tattoo #tattoos #feathertattoo #montréal #montreal

Een bericht gedeeld door Karl Marks Tattoo Montréal (@karlmarks1) op

Kreeft (22-6 t/m 22-7)
Voor kreeften staan familie en vrienden voorop. Een tattoo die symbool staat voor je familie of een dierbare, past dus goed bij jou. Denk aan het geboortejaar van je moeder, de eerste letters van de namen van je broer en zus, een stukje tekst in het handschrift van je oma. Je houdt van stabiliteit, daarom is een anker ook een goede keuze.

@juliamottar obrigado pela confiança!! #date #data #tattoo #tatto #nuca #tattoonuca #tattoodate #tattoogirl #tattoohomenagem

Een bericht gedeeld door Fabio Ferreira (@monstrodasociedade) op

Leeuw (23-7 t/m 22-8)
Als leeuw heb je een krachtige persoonlijkheid en dat moet de tatoeage ook uitstralen. Een kroon past daar goed bij, voor een echte koning(in). Omdat je graag in de spotlight staat, is het een goede keuze om de tattoo op een zichtbare plaats te zetten. En het mag lekker groot!

Tiny tiara #tiara #tiaratattoo #girly #girlytattoo #girlythings #tattoo #tattoos

Een bericht gedeeld door Leah Vierthaler (@tattoo_leah) op

One of those pretty lions I still love to do. ✣ CHECK OUT MY STUDIO @vadersdye ✣

Een bericht gedeeld door Melina Wendlandt (@xoxotattoo) op

Maagd (23-8 t/m 22-9)
Een maagd is charmant en denkt goed na over haar keuzes. Een bijzondere quote, die je zelf zorgvuldig hebt uitgekozen, in een mooi handschrift, past daarom goed bij jou. Ook gedetailleerde geometrische figuren waar je lang naar kunt kijken, zijn perfect voor een maagd.

#tattoo #tattooideas #tattooinspiration #ink #inkstagram #quotetattoo #letitbe

Een bericht dat is gedeeld door @liljainspo op

good morning ☀️☕️ #coffeeaddiction

Een bericht gedeeld door sarah | XXIV | aut/styria | (@_sarah_jasmin) op

@jeantattooart @miamitattooco • #geometrictattoo #spinetattoo

Een bericht gedeeld door ✨️‍ (@tatuhaiku) op

Weegschaal (23-9 t/m 22-10)
Een weegschaal houdt van balans, dat mag duidelijk zijn. Maak het dus niet te gek, zodat je schoonheid in balans blijft. Een simpel figuur, zoals een zon, een bloem of een ster, past goed bij jou. Maar tweelingen doen bijna nooit iets alleen! Dus waarom kies je niet voor een (simpele) vriendschapstattoo, samen met je beste vriendin, je zus of je partner.

Ménage à trois #jonboytattoo

Een bericht gedeeld door c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) op

Schorpioen (23-10 t/m 21-11)
Een schorpioen laat zich leiden door passie. Je bent sexy en zwoel, en dat mag je best uiten door een gewaagde tattoo op een verleidelijk plekje te zetten, bijvoorbeeld op je heup. Een roos staat symbool voor je vele verlangens.

☝️Which type of tattoos do you prefer? Temporary or real ? And why? #temporarytattoo #realtattoo #sashaunisex

Een bericht gedeeld door Sasha Unisex (@sashaunisex) op

Boogschutter (22-11 t/m 20-12)
Boogschutters zijn reislustige mensen. Een tattoo die symbool staat voor reizen in het algemeen, of voor een van je favoriete bestemmingen, past dus goed bij jou. Denk aan een landkaart, geografische coördinaten, of een vliegtuigje.

Got a tattoo of a place that means a lot to our family; Yar Tor ❤️

Een bericht gedeeld door Amy (@amysibbo) op

#worldmap #traveltattoo

Een bericht gedeeld door Rebi (@rebekaszep) op

Steenbok (21-12 t/m 19-1)
Een steenbok is vastberaden en goed georganiseerd. Hij staat met beide benen op de grond, daarom past een boom goed bij jouw persoonlijkheid. Maar omdat je van orde houdt, is een symmetrisch figuur ook een goede keuze, zoals een simpele geometrische vorm. Ook een tattoo van een woord past bij jou, als het woord maar goed gekozen is bij jouw karakter.

#tree #treetattoo #minimaltattoo

Een bericht gedeeld door Eva Krbdk (@evakrbdk) op

Contato, orçamento e agendamento favor enviar e-mail para perronitattoo@gmail.com muito obrigado pela confiança.

Een bericht gedeeld door Perroni • Tatuador (@perronitattoo) op

#filipetattoostudio 99771-2661 #wordtattoo #tattoo2me #tattooinked #tattoobrasil #tattoomagazine

Een bericht gedeeld door Filipe Tattoo Studio (@filipecarvalho_tatoo) op

Waterman (20-1 t/m 18-2)
Een waterman is een wereldverbeteraar en wil dat iedereen met elkaar verbonden is. Daarom past een mandala goed bij jou: een figuur die symbool staat voor de oneindigheid van het universum. Een ander idee is om een quote te laten tatoeëren die past bij jouw leven.

Vissen (19-2 t/m 20-3)
Als je sterrenbeeld Vissen is, ben je een dromer, een romanticus. Een vlinder past goed bij jouw zachtaardige persoonlijkheid. Ook een eenhoorn zou echt wat voor jou zijn. Omdat je een beetje bescheiden bent, is een subtiele tattoo het beste voor jou. Niet te groot dus.

Más clásicos aún !! Evil Ink #butterflytattoo #moreclassics #girlytattoo

Een bericht gedeeld door Evil Ink Studio (@criss.c_guerrero) op

 

Wil je niets meer missen van Libelle? Neem een abonnement op het blad. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 8 nummers voor slechts € 19,95

LEES OOK:

Bron: Cosmopolitan, Beautify

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Dit vragen prins Harry en Meghan voor de verjaardag van zoontje Archie

Archie mocht donderdag twee kaarsjes uitblazen. Het zoontje van prins Harry en Meghan Markle ontving op de heugelijke dag allerlei felicitaties van familieleden. Maar zijn ouders vragen op zijn verjaardag wel om een heel bijzonder cadeau. 

De tweejarige Archie ontvangt op zijn verjaardag felicitaties van over heel de wereld. Ook delen zijn familieleden lieve familiefoto’s op sociale media. Wat voor cadeautjes de kleine Archie heeft gekregen, is niet bekend. Maar op de website van Archewell, de stichting van Harry en Meghan, is te zien dat zijn ouders wel degelijk wensen hebben op zijn verjaardag.

Advertentie

Vaccins

In een brief op de website van Archewell is namelijk te lezen dat Harry en Meghan een fundraiser hebben opgezet voor een bedrijf dat coronavaccins inkoopt. Deze vaccins worden verstuurd naar landen die zelf geen geld hebben voor de vaccins, maar ze wel hard nodig hebben.

Donaties

Ter ere van Archies tweede verjaardag vragen zijn ouders iedereen dan ook om een gunst. In de brief roepen ze hun achterban namelijk op om geld te doneren voor de fundraiser. “We kunnen geen betere manier vinden om de verjaardag van onze zoon te eren”, schrijven Harry en Meghan in de brief.

Vier prikken

“Alle kleine beetjes helpen”, laten Harry en Meghan weten. Alle donaties worden namelijk door Archewell verviervoudigd. “Daarmee is elke donatie goed voor zo’n vier coronaprikken”, leggen Harry en Meghan uit. Wie een klein bedrag overmaakt, kan toch nog een heleboel teweeg brengen op deze manier.

Nu Harry en Meghan uit het Britse koningshuis zijn gestapt, zou je denken dat hun kinderen geen recht meer hebben op een titel. Maar dat is niet waar. Zó kun je de kinderen van Harry en Meghan nu namelijk aanspreken. 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

1

Bron: Archewell. Beeld: Brunopress.

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Dit vragen prins Harry en Meghan voor de verjaardag van zoontje Archie

Archie mocht donderdag twee kaarsjes uitblazen. Het zoontje van prins Harry en Meghan Markle ontving op de heugelijke dag allerlei felicitaties van familieleden. Maar zijn ouders vragen op zijn verjaardag wel om een heel bijzonder cadeau. 

De tweejarige Archie ontvangt op zijn verjaardag felicitaties van over heel de wereld. Ook delen zijn familieleden lieve familiefoto’s op sociale media. Wat voor cadeautjes de kleine Archie heeft gekregen, is niet bekend. Maar op de website van Archewell, de stichting van Harry en Meghan, is te zien dat zijn ouders wel degelijk wensen hebben op zijn verjaardag.

Advertentie

Vaccins

In een brief op de website van Archewell is namelijk te lezen dat Harry en Meghan een fundraiser hebben opgezet voor een bedrijf dat coronavaccins inkoopt. Deze vaccins worden verstuurd naar landen die zelf geen geld hebben voor de vaccins, maar ze wel hard nodig hebben.

Donaties

Ter ere van Archies tweede verjaardag vragen zijn ouders iedereen dan ook om een gunst. In de brief roepen ze hun achterban namelijk op om geld te doneren voor de fundraiser. “We kunnen geen betere manier vinden om de verjaardag van onze zoon te eren”, schrijven Harry en Meghan in de brief.

Vier prikken

“Alle kleine beetjes helpen”, laten Harry en Meghan weten. Alle donaties worden namelijk door Archewell verviervoudigd. “Daarmee is elke donatie goed voor zo’n vier coronaprikken”, leggen Harry en Meghan uit. Wie een klein bedrag overmaakt, kan toch nog een heleboel teweeg brengen op deze manier.

Nu Harry en Meghan uit het Britse koningshuis zijn gestapt, zou je denken dat hun kinderen geen recht meer hebben op een titel. Maar dat is niet waar. Zó kun je de kinderen van Harry en Meghan nu namelijk aanspreken. 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

1

Bron: Archewell. Beeld: Brunopress.

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Gek op de magnolia? Van deze langbloeiers heb je veel langer plezier

Als je magnolia in het voorjaar in bloei staat, is het een prachtige boom. Helaas vallen de bloemen vaak al na een week of twee uit. Maar deze langbloeiers zijn het perfecte alternatief.

Advertentie

De judasboom

De judasboom is een uniek geval. Zo staat deze boom lang in bloei, waardoor je lang kunt genieten van zijn prachtige bloesem. Als deze boom genoeg water krijgt en in de volle zon staat, kan hij van maart tot en met mei bloeien. De bloemen beginnen paarskleurig en eindigen zachtroze.

Maar wat extra leuk is aan de judasboom, is dat deze ook nog eens bijzondere bladeren krijgt waar je nog lang van kunt genieten. De judasboom staat namelijk bekend om zijn hartvormige bladeren die richting het najaar van kleur veranderen. Zo wordt je tuin ook nog eens wekenlang gesierd door groen-, oranje en roodgekleurde hartjesbladeren.

Lagerstroemia

Deze boom staat bekend om zijn lange bloei. De bloemen aan de lagerstroemia kunnen bij de juiste omstandigheden namelijk wel 60 tot 120 dagen blijven hangen. Deze boom komt uit warme en vochtige gebieden in Australië en Azië. Wil je een lagerstroemia in je tuin? Dan is het wel belangrijk dat hij in een vochtige ondergrond staat en in de zomer veel zon vangt. Maar als je deze boom goed behandelt, kun je maandenlang genieten van rode, roze of witte bloemen.

Kornoelje

De kornoelje staat bekend om zijn prachtige witte of roze bloemen die zelfs na de bloeitijd nog even blijven hangen. Hoe dat zit? Eigenlijk zijn de bloemen die je ziet bij een kornoelje niet de échte bloemen. Het bloemknopje is de echte bloem en de witte bladeren eromheen zijn schutbladeren. Als de bloem is uitgebloeid, blijven de witte schutbladeren staan, waardoor het lijkt alsof de boom nog vol met bloemen zit.

Zo heb je heel het voorjaar plezier van je kornoelje. Maar ook daarna is het een prachtige boom. In de zomer heeft de boom frisgroene bladeren en in de herfst komen er rode bessen aan de boom.

De blauweregen is ook een prachtige bloeier. Heb jij er eentje? Op deze manier laat je hem nog uitbundiger bloeien. 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

1

Bron: Garden guides. Beeld: Getty Images.

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Gek op de magnolia? Van deze langbloeiers heb je veel langer plezier

Als je magnolia in het voorjaar in bloei staat, is het een prachtige boom. Helaas vallen de bloemen vaak al na een week of twee uit. Maar deze langbloeiers zijn het perfecte alternatief.

Advertentie

De judasboom

De judasboom is een uniek geval. Zo staat deze boom lang in bloei, waardoor je lang kunt genieten van zijn prachtige bloesem. Als deze boom genoeg water krijgt en in de volle zon staat, kan hij van maart tot en met mei bloeien. De bloemen beginnen paarskleurig en eindigen zachtroze.

Maar wat extra leuk is aan de judasboom, is dat deze ook nog eens bijzondere bladeren krijgt waar je nog lang van kunt genieten. De judasboom staat namelijk bekend om zijn hartvormige bladeren die richting het najaar van kleur veranderen. Zo wordt je tuin ook nog eens wekenlang gesierd door groen-, oranje en roodgekleurde hartjesbladeren.

Lagerstroemia

Deze boom staat bekend om zijn lange bloei. De bloemen aan de lagerstroemia kunnen bij de juiste omstandigheden namelijk wel 60 tot 120 dagen blijven hangen. Deze boom komt uit warme en vochtige gebieden in Australië en Azië. Wil je een lagerstroemia in je tuin? Dan is het wel belangrijk dat hij in een vochtige ondergrond staat en in de zomer veel zon vangt. Maar als je deze boom goed behandelt, kun je maandenlang genieten van rode, roze of witte bloemen.

Kornoelje

De kornoelje staat bekend om zijn prachtige witte of roze bloemen die zelfs na de bloeitijd nog even blijven hangen. Hoe dat zit? Eigenlijk zijn de bloemen die je ziet bij een kornoelje niet de échte bloemen. Het bloemknopje is de echte bloem en de witte bladeren eromheen zijn schutbladeren. Als de bloem is uitgebloeid, blijven de witte schutbladeren staan, waardoor het lijkt alsof de boom nog vol met bloemen zit.

Zo heb je heel het voorjaar plezier van je kornoelje. Maar ook daarna is het een prachtige boom. In de zomer heeft de boom frisgroene bladeren en in de herfst komen er rode bessen aan de boom.

De blauweregen is ook een prachtige bloeier. Heb jij er eentje? Op deze manier laat je hem nog uitbundiger bloeien. 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

1

Bron: Garden guides. Beeld: Getty Images.

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien