Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

'Thee met melk' is de nieuwste haartrend en zó ziet dat eruit

Trends krijgen in beautyland vaak de vreemdste namen. Ook ‘milky tea’ kan geinig in de oren klinken, maar komt niet geheel uit de lucht vallen.

Dit keer is de kleur afgeleid van thee met melk, de traditionele Britse warme drank. De Britten kunnen bij het drinken van thee in 2 categorieën worden ingedeeld: eerst melk en dan thee, of eerst thee en dan melk. Maar hoe je het ook wendt of keert, het bruin-witte kleurenmengsel ziet er fascinerend uit.

Advertentie

Gemêleerde kleuren
Hoog tijd dus om het toe te passen in, eh, onze haarkleur. “Wanneer je aan je kapper om een van deze kleuren vraagt, benadruk dan goed dat je opzoek bent naar een kleur die mêleert. Dus bij de wortel een warmere kleur, die overgaat naar aan assige kleur in de punten”, aldus kapper Olivia Smalley.

En dat ziet er dan zo uit:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Giorgio Nardi (@giorgionardi_hairsalon) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mastersofhair/Peru (@mastersofhairsalon) op

Zou je ook graag wat meer willen afwisselen in haarstijl? Libelle’s Susan probeerde een week lang iedere dag een ander kapsel en zo beviel het haar:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia. Beeld: iStock

Maike heeft de Katwijkse ziekte: “Ik ben eigenlijk een tikkende tijdbom”

Katwijkse

Premium

Maike Varkevisser (30) heeft de Katwijkse ziekte, een aandoening waardoor uiteindelijk hersenbloedingen ontstaan. Zoals bij haar oma en haar vader. Eén ding weet ze heel zeker: dat het haar zoontje Yves niet staat te wachten.

“Soms sluip ik zijn kamertje binnen, om bij zijn bedje stiekem te kijken hoe hij ligt te slapen. Mijn lieve Yves. Zo rustig en tevreden. Wat zou mijn vader blij zijn geweest met zijn eerste kleinkind. Hij heeft hem nooit gezien, want papa overleed afgelopen zomer, toen ik vier ma

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien