Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Dankzij déze tip van Meghan heb je nooit meer last van babyhaartjes

Wat je ook probeert en hoe lang je ook met je kapsel bezig bent, die pluizige babyhaartjes rond de haarlijn krijg je maar niet weg. Gelukkig heeft Meghan Markle de oplossing.

Die babyhaartjes kunnen erg vervelend zijn als je je haar bijvoorbeeld in een strakke staart of knot wil. Op zulke momenten vallen de donzige haartjes extra veel op, maar hoe kun je dit het beste aanpakken?

Advertentie

Niet weghalen

Hoe irritant de haartjes ook zijn, pak er geen schaar bij. Als je deze haartjes knipt, vallen ze alleen maar meer op en kunnen ze ook nog gek gaan krullen. Het is verstandiger om de haartjes gewoon met de rest van je haar mee te laten groeien. Gebruik ook geen ontharingscrème, want dan komen ze dikker en donkerder terug en vallen ze nóg meer op. Bovendien is je haarlijn een moeilijk gebied. Voor je het weet haal je meer weg dan je lief is.

Haarlak

Eigenlijk is de oplossing heel makkelijk. Meghan Markle heeft ook regelmatig last met verdwaalde, pluizige haren en geeft haar beste tip om deze kleine haren onder controle te houden: “Ik spuit wat haarlak op een kleine tandenborstel met varkenshaar (een gewone tandenborstel werkt ook geweldig red.) en borstel de haartjes lichtjes naar beneden om mijn haarlijn glad te strijken. Dit werkt vooral heel goed bij een klein knotje”, vertelt ze in een interview met Birchbox

Kleine borstel

Als je je haar gewoon borstelt, krijg je deze kleine haartjes niet weg omdat een normale borstel hier te groot voor is. Zo breng je je hele kapsel in de war. Met een tandenborstel kun je alleen de kleine haartjes in model brengen.

Nog wat haarlak nodig? Dít zijn onze favorieten:

Zó maak je in een handomdraai de knot van Meghan Markle:

De laatste nieuwtjes, tips en trend in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Red. Beeld: Getty Images

Anne-Wil: “We mogen niet knuffelen, niet zoenen en ook geen seks”

anne-wil-geen-seks

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Schoonzus Dorien en haar vriend Otto nemen het wat minder nauw met de afstand.

Vrijdag

De test heeft het uitgewezen, maar ik vind het nog heel onwerkelijk dat ik een officiële coronapatiënt ben. Zoiets gebeurt anderen. Mensen over wie de premier en de minister persconferenties geven, met die leuke vrouw tussen hen in, die zo veel boeiende gebaren maakt, dat ik voor haar meer aandacht heb dan voor de sprekers. Ik voel me niet echt ziek. Alleen een beetje anders

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien