Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Tips voor brede heupen

Vrouwen met brede heupen zijn gezegend. Het is een typisch kenmerk van het vrouwelijk silhouet. Maar de vraagt blijft: wat kun je wel dragen én wat juist niet? Om brede heupen het best uit te laten komen, heeft Libelle een aantal tips op een rij gezet.

Advertentie

1. Leg het accent op de bovenkant

Er zijn verschillende manieren om de aandacht naar de bovenkant van het lichaam te trekken. Een jasje met schoudervulling doet bijvoorbeeld wonderen. Hierdoor leg je het accent op de bovenkant en haal je de aandacht van de vollere heupen weg. Een andere manier is de aandacht verleggen naar de slanke taille of mooie decolleté. Doe dit door kleding in lichte kleuren te dragen, of door opvallende details en prints te dragen.

2. Vermijd plooien

Probeer geplooide kleding zoveel mogelijk te vermijden. Plooien geven het lichaam extra volume en dat is iets wat je niet wil.

3. De perfecte spijkerbroek

Ieder lichaam vraagt om een ander soort jeans. Vrouwen met brede heupen kunnen het best kiezen voor een jeans met een uitlopende pijp. Dit model brengt het lichaam in verhouding. Zorg er ook voor dat de spijkerbroek een lage taille en donkere wassing heeft.

Tip: kies geen spijkerbroek met ronde zakken, stiksels en andere versiersels. Dit laat je voller lijken dan je werkelijk bent.

4. Draag hakken

Het dragen van hakken laat je slanker lijken. Libelle geeft advies over welke pump voor welke gelegenheid.

5. Ga voor langere tops

De lengte van de bovenkleding is ook belangrijk. Draag tops die over je heupen vallen. Een voorbeeld van een perfecte top voor vrouwen met brede heupen is een A-lijn top. Met deze top worden de billen bedekt en lijken de heupen minder breed.

Tip: probeer een bovenstuk niet op de heupen te laten eindigen. Hierdoor accentueer je het breedste punt.

6. Kies voor donkere tinten

Dit is algemeen bekend: zwart kleedt af. Kies voor zwarte kleding aan de onderkant om een paar centimeter van je heupen af te sprokkelen. Naast zwart, hebben andere donkere tinten hetzelfde effect. Voor de bovenkant ga je nog steeds voor lichte kleuren.

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien