Libelle Beauty cadeaubox met 77% korting!

Zoek binnen:

Tips voor een energie-ontbijt

Energie
Om een dag thuis of op je werk goed door te komen heb je veel energie nodig. Je kunt de dag het beste beginnen met een goed ontbijt. Een goed ontbijt bevat (volkoren) brood of een volkoren graanproduct (Brinta, muesli). Wie ‘s morgens niet zoveel door z’n keel krijg doet er goed aan in de loop van de ochtend nog een boterham te nemen.

Haast verslechterd de spijsvertering
Het ontbijt wordt vaak (te) haastig genuttigd. Dit is geen goede start van de dag: neem echt de tijd om rustig te ontbijten. Goed kauwen in plaats van happen en wegslikken is ook al manier om meer energie uit je voeding te halen, hiermee bereik je meteen dat je spijsverteringskanaal minder wordt belast.

Advertentie

 

Veel water drinken
Het is belangrijk om ‘s ochtends veel water te drinken. Het beste is om dit gelijk te doen zodra je wakker wordt. Dit is belangrijk omdat je ‘s nachts veel vocht verliest, en het zet ook meteen je darmen aan het werk. Het beste kun je de dag beginnen met verse vruchtensap en groentesap. Start in ieder geval niet met koffie want koffie remt de functie van de lever en nieren om giftige stoffen uit het lichaam te krijgen.

 

Zo ziet deze week (14 juli t/m 20 juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.
Numerologie werkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien