Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Tips voor een strakke huid

 

 

Advertentie

Afslanken
Onderzoek wijst uit dat diëten in 80 procent van de gevallen leidt tot terugval en dat 70 procent van de mensen na een dieet vaak weer zwaarder is dan voor een dieet. Advies is daarom om gezond te eten en voldoende te bewegen. Wanneer het energieverbruik namelijk hoger is dan de calorie-inname begint het lichaam vet te verbranden en begint het afslankproces.

Strakke huid
Drink veel water, dit houdt de huid vochtig, stralend en strak. Eet niet teveel zout. Door zout houdt het lichaam vocht vast, waardoor de huid er opgezwollen uit kan zien. Vermijd roken en drinken, dit bevordert een strakke huid niet. Sporten echter wel. Een combinatie van cardiotraining en krachttraining doet wonderen voor strakke billen, buik en benen.

Leuke sportkleding kan je motiveren om sneller naar de sportschool te gaan. Van links naar rechts: Nike Trainingjasje €59,95, Sport BH Adidas €33,00, Sweatpants HM €14,95,Ryka N-Gage Sportschoenen €33,69


Probleemzones

Sommige probleemzones zijn niet weg te sporten, denk aan cellulite. Dan komt Somatoline Cosmetic om de hoek kijken. Dit Italiaanse merk, dat al meer dan 40 jaar bestaat, heeft een range cosmetische afslankproducten die werken tegen plaatselijke vetophopingen en/of cellulite.

Slanker silhouet
Door twee weken lang, voor het slapen gaan, de probleemzones in te smeren met de intensief afslankende nachtkuur van Somatoline Cosmetic krijg je een slanker silhouet. Dit afslankende effect komt doordat de crème doordringt tot in het onderhuidse vetweefsel. De ingrediënten uit het product hebben ieder een bijzondere werking. Sommige ingrediënten breken vet af, andere drijven vocht af en weer andere ingrediënten verplaatsen vetcellen, zodat die elders door het lichaam worden verbrandt, opgeslagen of verwijdert.

Slapend slank, dat bestaat toch niet?
Een product waarvan je ‘s nachts slanker wordt. Het klinkt als onmogelijk, en toch is het waar. Uit onderzoek van gespecialiseerde dermatologen, werkend in onafhankelijke instituten, is namelijk gebleken dat proefpersonen na twee weken een slanker silhouet hadden. Ter info: het veroorzaakt geen gewichtsverlies, wel een slanker silhouet.

Schaf een nieuwe bikini aan als doelstelling voor een slank silhouet. 1. H&M Bikini Turkoois/Kant €22,90, 2. Bjorn Borg Bikini Triangle €39,90, 3. B.Deluxe Badpak €90,95, 4. Brunotti bandeau bikini €44,-, 5. S.Oliver Bikinitop €22,95, 6. Lascana Bikinibroekje €24,99

Nederlandse vrouw positief
Uit onderzoek is gebleken dat Nederlanders heel sceptisch staan tegenover afslankmiddelen¹, toch zijn de reacties op de producten van Somatoline Cosmetic zeer positief. Een voorbeeld hiervan is dat maar liefst 81%² van de gebruikers aangeeft dat ze Somatoline Cosmetic zouden aanbevelen aan een vriendin.

 

“Aanvankelijk stond ik een beetje sceptisch tegenover afslankende producten maar dit lijkt echt te helpen!” aldus Anita van de Berg (28) uit Rotterdam.

 

 

Ook Natascha Mulder (40) uit Lelystad was in positieve zin verbaasd over de werking:” “Ik stond er wel enigszins sceptisch tegenover maar vond dat proberen geen kwaad kon. Ik was dan ook erg verrast dat het resultaat zo goed was.”

 

Mevrouw van Sermond (42) uit Amsterdam stond enorm negatief ten opzicht van dit soort producten, maar ook zij moest toegeven dat het resultaat boven verwachting was: “”Ik geloof nooit in dit soort producten maar dit werkt echt! Super!”

 

 

Uitproberen?
Wil jij Somatoline Cosmetic zelf proberen? Download dan nu de kortingscoupon en krijg €5,- korting. Al meer dan ruim 1 miljoen vrouwen wereldwijd gingen je voor!

Download hier de kortingscoupon

¹ Bron: Planet Panel onderzoek (665 respondenten) MSI-ACI 2009. Op de vraag ‘Geloof je dat afslankcrèmes werken?’ antwoordde 98,1%: “Nee”. 2. Gebaseerd op onderzoek uit april 2011 door Innovianto onder 366 gebruikers.

 

De producten van Somatoline Cosmetic zijn verkrijgbaar in de apotheek en bij de betere drogist.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Hugo de Jonge in 'Op1': 'In juli heeft iedereen die wil, de eerste prik gehad'

Dinsdagavond schoof Hugo de Jonge aan bij Op1 waar hij onder andere praatte over het vaccinatiebeleid. Daar sprak de minister de verwachting uit dat op 1 juli iedereen in Nederland die een vaccinatie wil, de eerste prik moet hebben gehad. 

In ‘Op1’ laat minister Hugo de Jonge weten dat hij inmiddels tevreden is over het vaccinatiebeleid. Er worden regelmatig nieuwe ‘vaccinatierecords’ gebroken in Nederland. Zo staat het dagrecord nu op 66.000 vaccinaties en de verwachting is dat dat record weer zal worden gebroken. “We hebben de eerste miljoen gezet in 46 dagen. De tweede miljoen zetten we in half maart, daar gaan we nog geen twintig dagen over doen. En de derde miljoen, die verwacht ik op de drempel van maart en april te kunnen zetten.”

Advertentie

Verwachtingen

Dat het vaccineren sneller gaat dan een paar weken geleden, is goed nieuws. Dit betekent volgens De Jonge namelijk dat aan het einde van het eerste kwartaal, over één maand, de meeste kwetsbare mensen al zijn gevaccineerd en de mensen die voor hun zorgen. Hiermee bedoelt Hugo de Jonge dan vooral de mensen boven de 80 jaar.

Eerste prik

Die verwachting durft De Jonge verder te trekken, al geeft hij aan dat het niet gaat om een belofte. Toch, als alles goed gaat en alle verwachte leveringen doorgaan, laat de minister weten dat op 1 juli iedere Nederlander die gevaccineerd wil worden de eerste prik kan hebben gekregen.

Volledig beschermd

In die verwachting gaat De Jonge ervan uit dat zo’n 85% van de Nederlanders zich wil laten vaccineren en dus 15% niet. Als dat het geval is, zou op 1 juli niet alleen iedereen de eerste prik hebben gehad, maar zou ook tweederde van de bevolking al volledig beschermd moeten kunnen zijn, met twee prikken.

We kennen Hugo de Jonge als ‘coronaminister’. Maar wat weten we eigenlijk over hem? Wij vroegen hem wanneer hij voor het laatst iets liefs heeft gedaan, waar hij wakker van heeft gelegen en wanneer hij ergens aan twijfelde.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

1

Bron & Beeld: Op1. 

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Déze 3 sterrenbeelden vermijden discussies

Hoewel genoeg sterrenbeelden juist op zoek zijn naar confrontatie, trekken deze sterrenbeelden zich liever terug. Ze hebben namelijk een hekel aan discussies

Veel mensen vinden het lastig om niet in discussie te gaan als een ander het bloed onder zijn of haar nagels vandaan haalt. Toch blijven deze sterrenbeelden de rust zelve:

Advertentie

Stier

Stieren hebben graag gelijk en geven niet graag iemand anders gelijk. Dit doen ze alleen om ruzies te voorkomen. In sommige situaties zouden ze een discussie gegarandeerd winnen, maar toch heeft de Stier hier vaak geen zin in. Dit heeft te maken met hun gevoelige karakter. Ze proberen het altijd voor iedereen goed te doen.

Weegschaal

Een Weegschaal houdt niet van argumenten en dus is de kans groot dat ze het niet wint tijdens een discussie. Daarom probeert ze ze maar gewoon te vermijden. Weegschalen zijn vaak erg emotioneel. Ze zijn bang dat hun argumenten dat de ander een argument als afwijzing of belediging wordt opgevat en durft daarom haar eigen mening niet uiten.

Steenbok

Steenbokken vinden discussies tijdverspilling. Ze zijn behoorlijk eigenwijs en geven zich niet zo snel over, waardoor ze geen zin hebben met anderen in discussie te gaan. Zo’n woordenwisseling kan al gauw úren duren en daar zit niemand op te wachten. Bovendien hebben andere mensen hierdoor ook zelden zin om met dit sterrenbeeld in discussie te gaan.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

1

Bron: Freundin.de. Beeld: Getty Images

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Abonneecadeau editie 11: een blouse van Tramontana

Omdat we zo blij zijn met onze lezeressen verloten we elke week mooie prijzen onder onze trouwe abonnees. Deze week is dat – tromgeroffel – 5x een Check Print Blouse van Tramontana t.w.v. € 59,95.

Advertentie

De 5 gelukkige winnaars van dit abonneecadeau zijn:

  • J. uit Bergen op Zoom
  • A. uit Hoorn
  • M. uit Berkel en Rodenrijs
  • Stienie uit Leeuwarden
  • Marianne uit Leiden

Ben jij een van de gelukkigen? Dan krijg je je cadeau ergens in de komende weken thuis gestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk. Voor meer abonneecadeaus klik je hier

Check Print Blouse

De Tramontana blouse met ruitdessin is een echt fashionable item. De blouse is voorzien van stoffen gevoerde knoopjes en een opstaande kraag. De pofmouw en de gesmokte manchet met knoop geven de blouse een fancy look. De Tramontana collecties bestaan altijd uit complete looks met verrassende prints en details die je eindeloos kunt combineren. Tramontana biedt kleding met wat extra’s waarin je je op-en-top vrouw voelt. De kleding heeft een perfecte pasvorm.

Meer informatie vind je op de website van Tramontana.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Merel werd slachtoffer van een loverboy: "Met een wapen haalde hij mij op"

Uit een rapport van het Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel (CKM) blijkt dat het klassieke beeld van een loverboy achterhaald is. Volgens hen gebeurt uitbuiting tegenwoordig al na een week. Merel van Groningen (46) was slachtoffer van een loverboy en helpt nu jonge vrouwen die hetzelfde meemaken.

Merel was 15 jaar toen ze via een vriendin een jongen leerde kennen. “Mijn vriendin was verliefd op hem, maar hij was 26 jaar en had een crimineel verleden. Van haar ouders mocht ze al snel niet meer bij hem komen en mij mocht ze ook niet meer zien, omdat ze had verzonnen dat ik verliefd op hem was.”

Advertentie

Achter de ramen

Merel bleef ondertussen contact houden met de jongen. Hij bood haar een thuishaven en gaf haar het gevoel dat ze werd gezien. “Dat had ik thuis niet, maar mijn ouders vertrouwden de situatie niet. Ze besloten mij daarom op een internaat te doen.” Maar ook daar was Merel niet veilig voor haar loverboy. “Met een vuurwapen heeft hij mij daar weggehaald. Op dat moment was ik blij dat ik daar weg kon.”

De situatie met haar vriend werd steeds grimmiger. “Steeds vaker werd hij gewelddadig. Dan kreeg ik een klap op mijn neus of sloeg hij met een leeg bierflesje op mijn hoofd. Op een gegeven moment was zijn geld op en moest ik achter de ramen gaan staan. Ik heb dat drie maanden gedaan en via de politie en kinderbescherming ben ik daar weggehaald en hebben ze een veilige plek voor mij gezocht.”

Meisjes begeleiden

In totaal is Merel een jaar en zeven maanden onder invloed van hem geweest. Wat er met haar loverboy is gebeurd, weet Merel niet. “Ik ben hem toen ik 17 was nog een keer tegengekomen, maar ik liep snel weg. Ik heb nooit de behoefte gevoeld om hem op te zoeken.” Haar nare ervaringen heeft ze uiteindelijk weten om te zetten in kracht. Na meerdere boeken te hebben geschreven (o.a. En plotseling ben je van hem), begeleidt ze jonge vrouwen die in handen zijn gevallen van een loverboy, geeft ze voorlichting op scholen en leidt ze ervaringsdeskundigen op.

“Op het moment begeleid ik zeven meisjes, zodat ze de regie over hun leven weer terugkrijgen.” Zelf merkt Merel ook dat loverboys meisjes tegenwoordig sneller kunnen chanteren. “Er kan sneller worden gedreigd met het plaatsen van seksueel getinte foto’s of video’s op internet. Zelf merk ik dat de tactiek van uitbuiters hetzelfde blijft. Ze palmen je in, zoeken iemands zwakke plek, maken je verliefd en uiteindelijk hebben ze ‘hulp’ nodig.”

Stereotypen

Merel heeft nooit aangifte gedaan tegen haar loverboy. Ze kan ook goed begrijpen waarom anderen dit niet willen. “Ik wilde niet dat proces aangaan en gewoon opnieuw beginnen met mijn leven.” Een ander probleem is volgens haar dat je moet kunnen bewijzen dat het tegen je zin in is gebeurd en vooral op video’s is dit lastig om te bewijzen. “Vaak wordt er lachgas ingezet en dan lijkt het net alsof het slachtoffer het niet erg vindt. Dit geeft een vertekend beeld.”

Persoonlijk denkt ze dat je het loverboy-probleem nooit honderd procent kunt uitroeien, maar het is volgens haar wel belangrijk dat we niet in stereotypen blijven denken. “In de jaren ’90 is het beeld ontstaan dat loverboys altijd werken met cadeautjes. Dat is niet zo, meestal doen ze het met aandacht. Vaak wordt er ook gedacht dat meisjes die slachtoffer worden van loverboys licht verstandelijk beperkt zijn, slecht zijn opgevoed of niet weerbaar zijn. Stop met stigma’s plakken op de slachtoffers en kijk liever naar de uitbuiters.”


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

1

Beeld: privé

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien