Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Tips voor mooie benen

Tips voor mooie benen

Iedereen wil mooie benen. Libelle geeft hier een aantal tips om jouw benen soepel, zacht en prachtig te houden! Scheer, epileer of wax je benen eerst en volg daarna onderstaande vier stappen voor het beste resultaat.

Advertentie

Scrubben

Na ontharen zijn je benen, als het goed is, mooi glad. Nog gladder worden ze met een scrub. Een bodyscrub met reinigende korrels zorgt voor een blijvend glad en zacht effect. Twee keer per week scrubben is voldoende.
De Apricot Botanical Scrub van Yves Rocher
Voor een goede bodyscrub hebben de onderzoekslaboratoria voor Cosmétique Végétale® van Yves Rocher gekozen voor de peelende werking van gemalen abrikozenpitten, saro-olie en Mexicaans agavesap uit biologische teelt. €4,95.

Deze zomer gaan we niet voor hoogglanzende benen maar voor fluweelzachte, matte benen. Laat de olie en glanscrème dus voor wat het is en verwen je benen met een rijke, hydraterende bodylotion.

Matte, gehydrateerde benen


Clarins Eau des Jardins Crème Corspo Délicieusse Hydrate Parfume Veloute
Deze bodylotion zorgt voor een zacht huidje. Ook is de crème niet vet, hij is lekker fris en hij hydrateert. €31,50

Putjes aanpakken

Last van cellulitis? Maak je geen zorgen, je bent niet de enige. Maar liefst 90% van alle vrouwen heeft last van cellulitis. Een wondermiddel om cellulitis te laten verdwijnen bestaat helaas niet. Het grootste deel van de cellulitis hangt samen met een slechte werking van de bloedsomloop. Daarom is dagelijkse lichaamsbeweging én massages goed, aangezien hierdoor de doorbloeding van je huid wordt gestimuleerd. Met onderstaande crèmes kan je de doorbloeding ook stimuleren.

Sephora Targeted Smoothin Body gloves
Met de handschoentjes van Sephora vermindert een sinaasappelhuid in twee weken voor 66%. Scrub met de Targeted Smoothing Body Gloves twee weken lang op de probleemzones. De handschoenen bevatten een micra-exfoliating textuur, die de huid zachter en gladder maakt en zorgt dat je huid de actieve ingrediënten kan absorberen, waardoor er een boost in je huid plaatsvindt. Kijk hier voor de Sephora winkel bij jou in de buurt.

Dior Svelte Body Desire
Geen zin in twee weken werken? Gan dan voor de Dior Svelte Body Desire. Deze huidverzorging focust op slankheid, stevigheid, hydratatie en veerkracht van de huid. Je krijgt er dus een zachte en egale huid van. Precies wat we willen als we een rokje aan hebben!

Kleur toevoegen

Benen met een kleurtje ogen optisch slanker en langer. Een mooie kleur op de benen is dus een goede tip voor mooie benen. De juiste kleur kan je creëren met de zonnebank, een spraytan of met een goede crème, zoals die van I Love DS.

 

I Love DS Collection
Voor de flesjes alleen zou je ze al moeten aanschaffen; pastelkleurige flesjes met een bruin dopje. De I Love DS Collection van Designer Skin bestaat uit drie bruiningslotions met de leuke namen Sweet Romeo, At First Sight en Love Notes. Je huid krijgt naast een mooie kleur (door de zon of zonnebank) ook een intensieve en voedende verzorging.  De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland én België. Sweet Romeo 237ml, €16,95 / At first Sight 237ml, €18,50 / Love Notes 237ml, €22,50.

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien