Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Deze trend is de blikvanger van je outfit dit najaar

Hippe modeneuzen weten het: dit seizoen zien we het leren jasje terug. Nu alleen niet in het zwart, maar in een vrolijkere variant.

En dat is fijn, want dit kledingstuk kan in de categorie: opvallend en hip. We hebben het over de gekleurde (vegan) leren jas. Ondertussen kwam het al volop in het straatbeeld tijdens de grote modeweken voor.

Advertentie

(Vegan) leer
Een kleurrijk jasje gedrapeerd over een tamelijk saaie outfit kan wonderen doen. Het is even een investering, maar dan heb je ook wat. Twijfel je nog of je voor een echt lederen variant, nep leder of vegan leer wil gaan? Libelle’s redacteur Eva zocht voor je uit wat het verschil precies is en wat dat ‘vegan leer’ precies inhoudt. Afijn, zo vrolijk ziet dat er dan uit:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door monique agar (@mon.agar) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Brittney Raine – Photographer (@brittneyraine) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Megan Little (@meganmlittle) op

Dankzij deze tip glijden jassen niet meer van de kapstok:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Trendalert. Beeld: iStock

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien