Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Dít zijn de leukste tropische outfits voor de Libelle Zomerweek

Je zou het niet zeggen als je nu naar buiten kijkt, maar de Libelle Zomerweek wordt dit jaar wel héél zonnig. We geven dit jaar namelijk een groot tropisch feest voor jou en al je vriendinnen. En bij een feestje hoort natuurlijk een nieuwe outfit. Met deze tropische outfits steel je sowieso de show.

Aan het Almeerderstrand gaat van 23 tot 29 mei een tropisch briesje waaien dat de palmbomen laat ritselen en de muziek meevoert over het water. Kom dansen op de swingende muziek en keihard meezingen met de beste artiesten van ons land. Geniet van de relaxte sfeer met een tropische cocktail onder de wuivende palmbomen.

Advertentie

Tropische print
Een tropische print is altijd een goed idee, niet alleen als de zon schijnt. Paradijsvogels, bamboebladeren en natuurlijk palmbomen: haal de tropen naar je klerenkast. Om een tropische print bij elkaar te laten passen, is het kiezen van de juiste kleuren de eerste stap. Of houd het simpel en kies één item met print. Zoals een van deze items:

Nog geen kaarten? Je scoort ze hier:

Libelle Zomerweek entreekaart nu met €3 korting
Libelle Zomerweek entreekaart nu met €3 korting
€ 19,95 € 16,95

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien