Anastasia nu met € 15,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

Met dit handige trucje laat Meghan Markle haar lippen voller lijken

De make-up van Meghan Markle ziet er altijd feilloos uit. Fans zijn vooral dol op haar volle lippen. Met dít handige trucje creëer je net zulke volle lippen als Meghan.

Voor speciale events en feestjes zorgt een professionele visagist ervoor dat Meghan er uitziet om door een ringetje te halen. Maar meestal neemt Meghan het heft in eigen hand en gaat ze zelf aan de slag met haar make-up.

Advertentie

Trucje
Nu verklapt de hertogin van Sussex haar grootste make-upgeheim. Om haar lippen voller te laten lijken, heeft ze namelijk een trucje: haar lippen overlinen. Deze simpele techniek zorgt voor een voller effect, zonder dat je look meteen heel opvallend wordt. Meghan kiest zelf namelijk ook altijd voor neutrale kleuren. Om dit trucje zelf ook toe te passen, heb je 3 beautyproducten nodig: concealer, lipliner en matte lipstick.

Gewenste boog
Het idee achter dit trucje is dat je je lippen gaat bijtekenen. Dat klinkt heftig, maar door eerst je eigen cupidoboog te vervagen, kun je daarna heel makkelijk de gewenste boog creëeren. Onze lippen worden namelijk van nature omringd door een beetje huid dat lichter is dan de recht van ons gezicht. Dit ga je opnieuw creëeren, maar dan iets hoger. Zo lijken je lippen ineens een stuk groter en voller.

Stap 1: Concealer
Gebruik concealer om je de natuurlijke cupidoboog te vervagen. Vervaag de concealer met een zacht kwastje. Zo zorg je ervoor dat er geen duidelijke overgang is tussen je huidskleur en de concealer.

Stap 2: Lipliner
Met een lipliner teken je de nieuwe liprand, nét onder de concealer. Pak niet te groots uit en laat het verschil niet meer zijn dan een paar millimeter, anders gaat het er nep uitzien. Bovendien is het belangrijk dat de lipliner minstens 2 tinten donkerder is dan je eigen lipkleur, want dan creëer je meer diepte en lijken je lippen voller.

Stap 3: Matte lipstick
Kleur je lippen daarna in met lipstick. Kies een matte lipstick, want bij een glanzende benadruk je je eigen liprand. Hierdoor zal het te veel opvallen dat je de natuur een handje hebt geholpen.

Stap 5: Vervagen
Vergeet niet aan het eind nog met een klein kwastje de rand tussen de lipstick en de lipliner te vervagen. Dat zorgt voor een subtiel en natuurlijk effect.

Zoals je in het artikel kunt lezen heb je voor dit trucje 3 make-upproducten nodig: concealer, lipliner en matte lipstick. We hebben een aantal fijne producten voor je op een rijtje gezet:

De leukste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: HLN.be. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien