Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Met déze 3 truientrends bereid je je goed voor op de herfst

Het wordt buiten kouder en natter, want de herfst is op komst. Niet getreurd, want met deze leuke truien wordt het een pretje om je daarop voor te bereiden. 

Dít zijn de 3 leukste truientrends voor de herfst. Zo zit je er hip én warm bij dit najaar:

Advertentie

1. Grafisch
De truien zijn dit najaar alles behalve saai. Je kunt namelijk kiezen tussen strepen, ruiten, bloemen of asymmetrische vlakken. Ook komen er allerlei kleurencombinaties voorbij, dus leef je lekker uit!

2. Gebreide wollen truien
Deze truien worden ook wel ‘Fair Isle-truien’ genoemd, omdat ze in eerste instantie vooral op het Schotse eiland Fair Isle werden gedragen. De ouderwetse, gebreide truien zijn nu weer helemaal hip. En nee, dit typische motiefje is dus niet meer alleen voor de feestdagen.

3. Rolkraag
Ben je een echte koukleum? Dan zijn truien met een hoge rolkraag echt iets voor jou dit najaar.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: HLN.be. Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien