Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Bij deze grote webshop kun je binnenkort tweedehands kleding kopen en verkopen

Voor alle liefhebbers van duurzaam shoppen: bij webshop Zalando kun je binnenkort tweedehands kleding kopen en verkopen onder de categorie ‘pre-owned‘. 

Blaas je kleding nieuw leven in op de website van Zalando. Naast tweedehands kleding verkopen, kun je ook kledingstukken van een ander kopen. Let wel op, want niet alle kleding wordt aangenomen. Zalando zal streng controleren op de kledingstukken. Het moet zo goed als nieuw zijn en er mogen geen vlekken en gaten inzitten. De kleding moet ook bij Zalando passen, dus je zal vooral merken tegenkomen die als nieuw op de website worden aangeboden.

Advertentie

Cadeaubon of goed doel

Hoe gaat het in zijn werk? Op de website kun je een foto plaatsen van het stuk dat je wilt verkopen en vervolgens zal Zalando een prijssuggestie doen. Als je akkoord gaat met het bod kun je het gratis opsturen naar Zalando en zij zullen het vervolgens doorverkopen. Het geldt dat je voor het kledingstuk krijgt, ontvang je in de vorm van een Zalando-cadeaubon. Je kunt er ook voor kiezen om het geld aan een goed doel te schenken zoals het Rode Kruis of WeForest.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Zalando. Beeld: iStock

Johanna ter Steege: “Ik ben er best trots op dat ik een doorzetter ben”

Johanna

Actrice Johanna ter Steege (59) staat momenteel in de theaters met de monoloog Ik heet Lucy Barton. Ze woont samen met haar vriend in Rotterdam en heeft een dochter, Hanna (22).

Waarom moeten wij naar Ik heet Lucy Barton?
“Omdat het over ons allemaal kan gaan. Veel mensen zullen zich erin herkennen. Het is een intiem portret over hoe je je ontwikkelt in het leven en loskomt van familie.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je rol van Lucy?
“Dat het waarachtig is wat ik doe. Het is een monoloog waarbij je la

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien