Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Uggs: ze komen weer in de mode

Uggs: je vindt ze geweldig of vreselijk. Een paar jaar geleden gingen vrouwen massaal de straat op met het comfortabele schoeisel. En hoewel de schapenschoen sindsdien regelmatig onderwerp is van spot, komt de Ugg volgens de modewereld weer helemaal terug.

Eind 2012 was de verkoop van Uggs drastisch gedaald en leek de laars definitief afgeschreven. De Ugg maakt dankzij de strenge winter in Amerika echter een onverwachte comeback. De Nederlandse styliste Danie Bles moedigt de trend alleen maar aan. “Ik blijf ze nog steeds origineel en erg comfortabel vinden. Zelf ben ik vooral fan van de kastanjebruine exemplaren, die zijn iconisch”, zegt ze tegen Nu.nl.

Advertentie

Vogue
Zelfs de Britse Vogue voorspelt dat Uggs over niet al te lange tijd weer in het modebeeld zijn. De redacteuren van het stuk noemen de herintroductie van de lompe, comfortabele schoen, zoals de gezondheidssandalen van afgelopen zomer, het startsein voor de vernieuwde populariteit van Uggs.

Surfers
De laarzen kennen hun oorsprong in Australië en Nieuw-Zeeland, waar ze in eerste instantie voornamelijk door surfers gedragen werden. Vanaf 2000 werden Uggs wereldwijd populair doordat beroemdheden als Sarah Jessica Parker en Oprah Winfrey ermee wegliepen.

Bron: Women’s Wear Daily

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien