Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Dit is dé manier om je verbrande hoofdhuid te verzorgen

Heb je lekker van de zon genoten, maar ben je vergeten je hoed op te zetten met alle gevolgen van dien? Een verbrande hoofdhuid is behoorlijk pijnlijk, maar gelukkig bestaat er een heel eenvoudige remedie voor.

En je vindt het zomaar in je keukenkast.

Advertentie

Pot thee
De truc om je verbrande hoofd te verzachten is om deze te spoelen met groene thee. Nadat je je haar op de gebruikelijke manier hebt gewassen, schenk je de (afgekoelde!) thee over je hoofdhuid en laat je dit 5 minuten intrekken.

Waarom het werkt
De antioxidanten in groene thee helpen je hoofdhuid te kalmeren en de pijn te verzachten, zeker wanneer je dit trucje binnen 24 uur na de verbranding toepast.

De beste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: PureWow. Beeld: iStock

Maartje en de meisjes – deel 22: Jochem neemt niet op

maartje

Premium

Maartje en Jochem zoeken naar een nieuwe weg in hun relatie met elkaar en met anderen. Zal Maartje het contact met Judith nieuw leven inblazen?

De hele week draaien Jochem en ik de B.V. HET GEZIN op de automatische piloot. Het is gezellig, we koken gezond en zelfs met de was ben ik aardig bij. Voor vanavond heb ik als verrassing een oppas geregeld, en neem ik Jochem mee naar een chique-de-friemel restaurant.

Vrijdagmiddag is het altijd een zoete inval bij ons. Kinderen lopen in en uit en omdat Suus weet dat het mijn vrije dag is, waait zij ook vaak nog even aan. [premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien