Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Deze verrassende kleurcombinatie is dé modetrend van dit seizoen

Als we ‘s ochtends haast hebben, trekken we toch vaak die standaard zwart-witte outfit uit de kast. Als we heel gek doen combineren we een spijkerbroek met een T-shirt in een vrolijk kleurtje, maar veel wilder wordt het niet. Terwijl het juist zo leuk is om je kleurrijk te kleden.

Vind jij het ook moeilijk om verschillende kleuren met elkaar te combineren?  Toch doen! Dit seizoen is het namelijk duidelijk een modetrend om pastelkleuren met elkaar te combineren en zien we vooral groen en lavendel veel samen terug. Groen niet jouw kleur? Dan is lichtblauw ook nog een goeie optie. Klinkt heftig, maar is juist heel stijlvol. Kijk maar:

Advertentie

 

View this post on Instagram

 

tourist level 10/10

A post shared by Claire Rose Cliteur (@claartjerose) on

 

View this post on Instagram

 

Busy trying to look busy

A post shared by MARIE JEDIG (@mariejedig) on

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Flair.be. Beeld: iStock

Maike heeft de Katwijkse ziekte: “Ik ben eigenlijk een tikkende tijdbom”

Katwijkse

Premium

Maike Varkevisser (30) heeft de Katwijkse ziekte, een aandoening waardoor uiteindelijk hersenbloedingen ontstaan. Zoals bij haar oma en haar vader. Eén ding weet ze heel zeker: dat het haar zoontje Yves niet staat te wachten.

“Soms sluip ik zijn kamertje binnen, om bij zijn bedje stiekem te kijken hoe hij ligt te slapen. Mijn lieve Yves. Zo rustig en tevreden. Wat zou mijn vader blij zijn geweest met zijn eerste kleinkind. Hij heeft hem nooit gezien, want papa overleed afgelopen zomer, toen ik vier ma

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien