Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Vet haar, maar droge punten? Dít is de oplossing

Er zijn honderden verschillende shampoos om ervoor te zorgen dat jij een stralende coupe hebt. Maar wat nu als je én vettig haar én droge punten hebt? Haarstyliste Jen Atkin heeft de oplossing. 

Advies
Jen Atkin is de haarstyliste die de hele familie Kardashian onder handen neemt, dus je zou kunnen zeggen dat ze wel weet waar ze het over heeft. Nu komt ze met advies voor wie last heeft van een vette hoofdhuid, maar tegelijkertijd ook met droge punten kampt.

Advertentie

Twee
“Niemand denkt eraan, maar als je een vettige hoofdhuid maar droge punten hebt, moet je je haar met twee verschillende shampoos wassen”, legt Jen uit. De puntjes zijn vaak geverfd, waardoor ze beschadigd en zelfs een beetje dood zijn. Terwijl het haar op je hoofdhuid net nieuw is. Je kunt daarom het beste een hydraterende shampoo gebruiken voor de puntjes en een reinigende shampoo voor je hoofdhuid.

Geen setje
Daarnaast maakt het helemaal niet uit of je conditioner van hetzelfde merk is als je shampoo. Merken bieden vaak een setje aan van dezelfde soort, maar dit maakt helemaal niets uit. Als je maar wel rekening houdt met wat jouw hoofd en haar nodig heeft.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Nieuwsblad. Beeld: iStock

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien