Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Vet haar, maar droge punten? Dít is de oplossing

Er zijn honderden verschillende shampoos om ervoor te zorgen dat jij een stralende coupe hebt. Maar wat nu als je én vettig haar én droge punten hebt? Haarstyliste Jen Atkin heeft de oplossing. 

Advies
Jen Atkin is de haarstyliste die de hele familie Kardashian onder handen neemt, dus je zou kunnen zeggen dat ze wel weet waar ze het over heeft. Nu komt ze met advies voor wie last heeft van een vette hoofdhuid, maar tegelijkertijd ook met droge punten kampt.

Advertentie

Twee
“Niemand denkt eraan, maar als je een vettige hoofdhuid maar droge punten hebt, moet je je haar met twee verschillende shampoos wassen”, legt Jen uit. De puntjes zijn vaak geverfd, waardoor ze beschadigd en zelfs een beetje dood zijn. Terwijl het haar op je hoofdhuid net nieuw is. Je kunt daarom het beste een hydraterende shampoo gebruiken voor de puntjes en een reinigende shampoo voor je hoofdhuid.

Geen setje
Daarnaast maakt het helemaal niet uit of je conditioner van hetzelfde merk is als je shampoo. Merken bieden vaak een setje aan van dezelfde soort, maar dit maakt helemaal niets uit. Als je maar wel rekening houdt met wat jouw hoofd en haar nodig heeft.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Nieuwsblad. Beeld: iStock

Memoires van een Maîtresse – Deel 39: “Misschien kun jij maar beter gaan”

memoires

Premium

Blijkbaar moet Sabine de trossen losgooien als het op geduld aankomt. De Kapitein doet uiterst vaag over hoe hun relatie nu verdergaat en haar telefoon is nog steeds in handen van Erik de IT-man.

Wanneer ik terugkom van de markt, staat mijn woonkamer bomvol mannen. Vandaag verhuist Thijs. Hij heeft een mooi appartement gevonden, 2 straten verderop. Het voelt ongemakkelijk, met mijn bloemen in mijn hand en al die grote beren die zich ook geen houding weten te geven. “Iemand koffie?” roep ik, maar uit de mokken die zij schalks in de lucht houden, weet ik dat mijn vraag m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien