Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Het vierkantje op een rugtas blijkt een functie te hebben en dít is het

Tegenwoordig zien we veel rugtassen met een vierkantje net onder de rits. We dachten dat dit er gewoon voor de sier op zit, maar het blijkt toch echt een functie te hebben.

De Amerikaanse Marie Claire besloot eens uit te zoeken waarom zo’n vierkantje eigenlijk op de rugzak zit. Wat blijkt: het is niet voor de lol, maar deze ‘varkensneus’, zoals dat genoemd wordt, zit op de tas om er extra spullen aan te kunnen hangen. Denk aan schoenen waarvan je de veters aan het vierkantje op kunt hangen.

Advertentie

Vroeger

Dit vierkantje blijkt ook helemaal niet nieuw te zijn. Vroeger zat dit vierkantje vaker op tassen, maar we hebben dat nu al een hele tijd niet gezien. Handig voor op vakantie!

A tropical update to a classic silhouette. Photo: @jackthreads #HeritageBackpack #HerschelSupply

Een bericht gedeeld door Herschel Supply Co (@herschelsupply) op

Altijd handig, zo’n rugzak. Hier een paar van onze favorieten:


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Cosmopolitan.nl. Beeld: Instagram

Als antibiotica niet meer werkt: dit moet je weten over bacteriofagen

bacteriofagen

Premium

We worden steeds resistenter voor antibiotica, en dat is volgens artsen een groot probleem. Gelukkig is er een alternatief: bacteriofagen. Wat zijn dat en waarom is die therapie in Nederland nog geen optie?

Inge: “Vijf jaar geleden kreeg ik een blaasontsteking. Die is niet adequaat aangepakt, waardoor ik met een bloedvergiftiging in het ziekenhuis belandde. Daarna ben ik nooit goed hersteld. Geregeld moest ik met spoed naar de huisarts omdat ik me beroerd voelde. Dan kreeg ik een nieuwe dosis medicijnen om de ontsteking eronder te krijgen, maar pillen hie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien