Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Het vierkantje op een rugtas blijkt een functie te hebben en dít is het

Tegenwoordig zien we veel rugtassen met een vierkantje net onder de rits. We dachten dat dit er gewoon voor de sier op zit, maar het blijkt toch echt een functie te hebben.

De Amerikaanse Marie Claire besloot eens uit te zoeken waarom zo’n vierkantje eigenlijk op de rugzak zit. Wat blijkt: het is niet voor de lol, maar deze ‘varkensneus’, zoals dat genoemd wordt, zit op de tas om er extra spullen aan te kunnen hangen. Denk aan schoenen waarvan je de veters aan het vierkantje op kunt hangen.

Advertentie

Vroeger

Dit vierkantje blijkt ook helemaal niet nieuw te zijn. Vroeger zat dit vierkantje vaker op tassen, maar we hebben dat nu al een hele tijd niet gezien. Handig voor op vakantie!

A tropical update to a classic silhouette. Photo: @jackthreads #HeritageBackpack #HerschelSupply

Een bericht gedeeld door Herschel Supply Co (@herschelsupply) op

Altijd handig, zo’n rugzak. Hier een paar van onze favorieten:


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Cosmopolitan.nl. Beeld: Instagram

Zo ziet deze week (20 t/m 26 oktober) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien