Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Vriendinnenweek in Thermen Bussloo

Thermen Bussloo
Onder de rook van Apeldoorn, in Voorst, ligt Thermen Bussloo. Deze thermen heeft vele verschillende sauna’s, baden, rustruimten en tuinen. De Thermen ligt midden in het recreatiegebied aan het meer Bussloo.

Ontspannen en genieten
Een bezoek aan Thermen Bussloo staat voor ontspanning. Tijdloos genieten en helemaal tot jezelf komen. Deze Thermen heeft vele faciliteiten en arrangementen.

Advertentie

Nationale Vriendinnendag
Zaterdag 19 maart is het Nationale Vriendinnendag 2011 en om die reden organiseert Thermen Bussloo een actie die in het teken staat van vriendschap: de week van de vriendschap.

Vriendinnenarrangement
Van 14 maart tot en met 20 maart, tijdens de week van de vriendschap, kan je het vriendinnenarrangement reserveren en krijg je een gratis beautypakketje cadeau. Het vriendinnenarrangement is er niet alleen voor vrouwen, ook mannen kunnen het arrangement reserveren.

Kijk op de website van Thermen Bussloo voor meer informatie.

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien