Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Waarom goede voornemens niet werken

Het nieuwe jaar is nog maar een paar dagen oud, maar de meeste goede voornemens zijn alweer gesneuveld. De Amerikaanse Ashley Skidmore en Lyle Friedman laten in een reeks video’s zien waarom die goede voornemens maar zelden goed uitpakken.

Statistisch gezien houdt maar de helft van de mensen hun goede voornemens vol. Gewicht verliezen door je zelf in plastic te verpakken om vervolgens als een gek te gaan sporten, is dan ook misschien niet de meest efficiënte manier om je doel te behalen. Het levert wel een vermakelijk filmpje op.

Advertentie

Lees ook hier Mara’s blog waarom goede voornemens niet werken.

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien