Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Waarom je nooit gezichtsolie vóór je foundation moet aanbrengen

Als je last hebt van een droge huid, kan een gezichtsolie wonderen doen. Het hydrateert lekker én het beschermt je huid ook nog eens tegen viezigheid. Maar werkt zo’n olie eigenlijk ook nog als je daarna een laag foundation aanbrengt?

De site Well and Good stelde deze vraag aan Carmindy, een bekende visagiste van de sterren. Haar antwoord? Breng nooit, maar dan ook nooit een gezichtsolie aan vóórdat je foundation gebruikt.

Advertentie

Geen goede basis
Waar je prima een dagcrème kunt gebruiken als basis voor je foundation, is dat met olie een heel ander verhaal. Olie breekt namelijk je foundation af, als je deze ervoor hebt aangebracht. Het haalt alle make-up van je gezicht af, omdat je foundation nooit volledig zal drogen als deze op een olie is aangebracht.

Als je overdag toch graag foundation wilt dragen, kun je je gezichtsolie het beste beperken tot je nachtroutine.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Wellandgood. Beeld: iStock

Zo ziet deze week (2 t/m 8 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien