Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Waarom mensen déze jurk van 380 euro vergelijken met een zak uien

Oplettende Twitteraars hebben opnieuw een bijzonder kledingstuk bij de webshop Asos gespot. Deze keer gaat het om een rood jurkje van de Britse ontwerper Elisa Poppy, dat volgens mensen sprekend lijkt op een zak uien. Maar waar je voor een zak uien slechts een paar euro betaalt, kost dit jurkje maar liefst 380 euro.

En dan is ‘ie ook nog eens in de sale…

Advertentie

Bijzondere vergelijking
De Britse Elisa Poppy is een ontwerper die zich specialiseert in latex lingerie met kanten accenten. Het werk van Poppy wordt op de site van ASOS omschreven als “door couture geïnspireerde lingerie”, maar op Twitter zijn mensen het daar niet echt mee eens. ‘Veel geld voor een zak uien’. zo tweet iemand. En eerlijk is eerlijk: na het zien van deze foto kunnen wij ons wel vinden in de vergelijking:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bron: Metro.co.uk, Twitter. Beeld: iStock

De Dag Nadat Vervolg 36 – Onze baby niet levensvatbaar bleek

Loes (36): “Vanaf het moment dat we in het ziekenhuis kwamen, kreeg ik elke twee uur een tabletje dat ervoor zorgde dat de weeën opgewekt werden. Behalve ’s nachts, omdat het ook belangrijk is dat je je rust pakt. Je moet ten slotte wél een bevalling doorstaan."

Lees hier het begin van De Dag Nadat >

"Omdat ik de nacht ervoor helemaal niet had geslapen, viel ik die vrijdag toch af en toe in slaap. Ron en ik waren samen en het vóelde ook heel erg samen: dit gingen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien