Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Wat is de favoriete zomerkleur in Nederland?

Zomercoupe
Silvia heeft donkerblond gekleurd haar met subtiele highlights. Nu is haar haar gekleurd met kleurnummer 6.32 Goud parelmoer donkerblond van Garnier Nutrisse Stralend Blond, een permanente kleuring met 100% grijsdekking.

Ongekleurd haar kan één tint lichter en onbeperkt donkerder worden gemaakt. Is het haar al gekleurd, dan kan het
tot twee tinten donkerder worden gemaakt.

Advertentie

Wist u dat…
80% van de deelnemers aan het onderzoek het haar kleurt?

19% kleurt het haar donkerbruin
19% kleurt het haar blond
2% kleurt het haar zwart

Zomerhaar
26% van de vrouwen vindt lang, los ‘beach’ haar het ideale zomerkapsel. 25% doet het haar in een staart, knotje of vlecht. 49% houdt het bij een korte coupe omdat ze lang haar te warm vinden in de zomer.

Slimme brunettes
In een ideale wereld zou de helft van de vrouwen een brunette willen zijn. Ruim 32% wil blondine zijn. Respectievelijk 11% en 7% wil rood- of zwartharig zijn.

Zon in je haar
39% heeft van zichzelf een donkerblonde haarkleur
80% vindt highlights zeker nog kunnen deze zomer
62% laat zich beïnvloeden door de eerste zonnestralen en kiest voor een lichter tintje.

De favoriete zomerkleur van Nutrisse in Nederland, probeer nu!
6.32 Goud parelmoer donkerblond van Garnier Nutrisse Stralend Blond is de favoriete zomerkleur van Nederland. Probeer deze kleur of één van de andere 26 kleuren nu bij Kruidvat van € 12,65 voor € 7,99 (deze actie loopt van 26 april t/m 8 mei 2011).

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien