Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Wauw: je gebruikt je nagelvijl al je hele leven verkeerd...

Eén van de nadelen aan een nagelvijl, is dat die niet bepaald lang meegaat. Nu is een nieuwe nagelvijl natuurlijk niet heel duur, maar wat als wij je nu zouden vertellen dat je helemaal geen nieuwe hoeft te kopen als je oude vijl ‘op’ is?

Een nagelvijl kan namelijk veel langer mee dan je denkt, als je hem maar op de juiste manier gebruikt.

Advertentie

Meerdere laagjes
Op Twitter heeft iemand een foto gedeeld die bij veel mensen voor blijdschap heeft gezorgd. Want wat blijkt? Een nagelvijl heeft gewoon meerdere laagjes! Zodra één van de laagjes ‘op’ is, kun je deze er aftrekken en aan een nieuwe laag beginnen. Je hoeft dus voortaan niet meer meteen een nieuwe vijl te kopen, scheelt je toch weer wat geld én gedoe!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Pretty52.com. Beeld: iStock 

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien